Poslao: mala
je da,jel isto ona da ajme npr padnes s skutera npr gilera runner 50 ili sam npr kawasakija ninje?! naravno da nije!! sa skutera jos postoji mpgucnost da brezivis itd..a kod ove brzine...hm..... neznam bas... ok,ti si decko i opet vise se u to kuzis nego ja,ali .....daj razmisli malo...
pa nebi mi buraz ziher u komu pao da je roknuo sa skutera!! ili bi? ah..neznam
al osobno mislim da ima veze koji je motor...jer skuter,sta je to,malo tandrkalo,ne ide brzo... (osim ako ne stavis KIT i sta sve ne....)
Gle ja 7 godina imam iskustva s motorima (od svoje 12ste) i vecina ljudi se zajebala bas zbog toga. Kao sta ce meni kaciga na skuteru itd ali da li znas kakav je udarac glavom o beton pri samo 20kmh? udarac je takav kao da padnes s 3m visine na glavu. Ti pricas o mogucnosti da prezivis, e to je samo mogucnost jel ima ljudi koji su padali bez kacige i pri 200kmh pa su nekim slucajevima prezivjeli a ima i onih koji su pali sa 50kmh pa na mjestu bili gecrkt. Zato bolje sprijecit nego lijecit u najboljem slucaju.

Sa propisnom zaštitom (kaciga, jakna, hlace, rukavice pri padu od 250kmh imaš 90% veće šanse da ostaneš živ nego pri padu od 30kmh bez zaštite pa razmisli malo o tome dali je bolje imat zaštitu ili je bolje biti u sanduku ili invalid??