Poslao: andrea
evo otvorih ovu temu, jer spadam u mali broj cura koje imaju veliku zanimaciju za motorima.....recimo svih vrsta. Naime zanima me šta mislite o ovom motoru, i dali bi odabrali radije taj ili gileru 180 (koje pitanje), hvala svima...

Slusaj milo kao prvo odabrala si najzenstveniji motocikl na tržištu , kao drugo nemožeš uspoređivat motocikl s skuterom jer je to kao nebo i zemlja. Uglavnom ako nikad nisi vozila motor s brzinama (barem 125ccm) nikako ti nebih preporucio Fazera jer to "đubre" ima veliku količninu konja te veliku kilažu koju ti radi neiskustva nečeš moći ukrotiti a svi znaju kako to onda završava
Dakle moraš razmisliti šta ti tražiš od motora, ukoliko tražiš samo vožnjicu po gradu onda će skuter zadovoljit tvoje potrebe (makar na jedno vrijeme)ali ukoliko tražiš all round upotrebu motora u što su uključena i manja ili veća putovanja, veća brzina svakako uzmi pravi motor. Za početak će i neki manji motor poslužit za uhodavanja a kasnije već kupiš nešto jače ovisno koliko ti financije dozvoljavaju.

ja već treću godinu vozim stodvadesetpeticu (prvo RS sada NSR125RR) i ne mislim ga mjenjat bar godinu dvije još. 40ks i top speed od 170kmh je sasvim dovoljno za kraća putovanja i moje potrebe.
U svakom slučaju pamet u glavu, kacigu na glavu!