ti kupi r1 i ducati 999 zajedno ... ja cu kupiti bmw 7 i da vidimo tko ce imati vishe komada ...Poslao: vjeko
kupis motor + to u 'paketu' dobijes najmanje jednog komada po tjednu![]()
![]()
ti to meni ne vjeruješ da se može na skuteru? ehPoslao: coma_zgb
@andrea ma mozes i na biciklu jel tako?coma......da ti samo znaš....kad sam ja bila mlada....
![]()
vijeko- to vrijedi i za mene....znači svaki tjedan drugi frajer....khm..khm...pa mogla bi se naviknut![]()
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ti kupi r1 i ducati 999 zajedno ... ja cu kupiti bmw 7 i da vidimo tko ce imati vishe komada ...Poslao: vjeko
![]()
chevapi for men
ma malo morgen! Prvo to ovisi koji motor imaš, jer sumnjam da je tako sa nekim skuterom, drugo - većina komada se pali na dobre aute, a ne dobre motore (osim andreePoslao: vjeko
), treće rijetko koja će sva sređena, zbigecana, frizurca i oskudna oblekica takva sjest na motor koji će ju totalno razbarušit, uništit friz, proplakat od vjetra, razmazat maskaru... naravno o kacigi da ne pričamo, do sad sam valjda samo jednu trebu vidio na motoru s kacigom.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
cure se ne pale na decke na skuteru ali se decki pale na cure na motoruajd bas cemo vidit sad kad kupim pilu kako ce se trebe ljepit za mene ko da sam premazan secerom nemorate vjerovat... iovako vec idu
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
doći ću ja na sastanak na fazeru...pa da vidim reakcije![]()
@svi- za mene motor je onaj sportski, a skuteri mi ne spadaju pod motore vec u klasu 'bicikla' sa motorom..
btw na dobru motorcinu cure se pale ohhoohoo bio ti ruzan ili ne..takve su..e sad sam se sjetio jednom am vidio na nekoj sportskoj hondi plavusu..e koji komaddd..
@wb na tvoju alficu se nece nikoja cura zapaliti....il si kupi ferrarija, jer cure su ''oci bez mozga'' sala mala
![]()
odakle tebi fazer andrea?
To ti iz iskustva?Poslao: andrea
coma,coma..pa možeš i na motoru....pa čak i na skuteru....![]()
to je tatin motor, ja ću ga samo tu i tamo malo ukrasti....![]()
@vjeko na njegovu alficu se cure ziher pale jer je auto nov i lijep
i ja sam za svoj skuter mogo kupit polovan auto ali drazi mi je motor.
MILJUN PUTAAAAAA
sve je okej, alfa je prekrsna, lepa....ali da sam cura palio bi se na sl500 i bmw7(2000g)Poslao: coma_zgb
@vjeko na njegovu alficu se cure ziher pale jer je auto nov i lijep
kupio ga tajoPoslao: flOorKilla
odakle tebi fazer andrea?
ahaPoslao: gog
To ti iz iskustva?![]()
o iznenadio bi se... možeš sa mnom na jednu vožnjicu po jarunu u ljeto u alfi pa ti gledaj kako se okreću... (a nikad nisam vidio da se neka cura okrenula za nekim na skuteruPoslao: vjeko
sve je okej, alfa je prekrsna, lepa....ali da sam cura palio bi se na sl500 i bmw7(2000g)lol)
...al nisam seljo da na auto hvatam komade, uostalom ja ih uopće ne hvatam kad imam svoju curu (još duugo prije alfe)...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tako je!![]()
tako je....glupače jedne sponzorske...![]()
lol
pa svi se mi palimo na nesto atraktivno....
znaci cure ce se vise palit na neku mrcinu od motora za yebenim saundom nego na neku mecku
a otkud vam to da se cure pale na skutere??lol
cure se pale na motorčine..
@wb i belive you
btw jel se sjecate kad je koma izvalio da se cure pale na mobitele hahahah??
heheheheh,
al meni je bas jebozovno vidjet nekog komada na motoru nekom dobrom....tipa r1 ,r6 ,ninja ,cbr.... i jos da je zgodann ma za prste polizat
znam ja kako to ide kod tih glupih cura,neznam dal se vise pale na mog buraza ili motor......eh glupace
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a kak ćeš vidjet da je zgodan ak ima kacigu? A samo seljačine se voze bez kacige jer misle da su fora, pa da im se ne pokvari friz na koji su potrošili litru motornog ulja...![]()
jojPoslao: vjeko
a otkud vam to da se cure pale na skutere??lol
cure se pale na motorčine..
@wb i belive you
btw jel se sjecate kad je koma izvalio da se cure pale na mobitele hahahah??
Bookmarks