evo otvorih ovu temu, jer spadam u mali broj cura koje imaju veliku zanimaciju za motorima.....recimo svih vrsta. Naime zanima me šta mislite o ovom motoru, i dali bi odabrali radije taj ili gileru 180(koje pitanje
), hvala svima...
![]()
![]()
evo otvorih ovu temu, jer spadam u mali broj cura koje imaju veliku zanimaciju za motorima.....recimo svih vrsta. Naime zanima me šta mislite o ovom motoru, i dali bi odabrali radije taj ili gileru 180(koje pitanje
), hvala svima...
![]()
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...ja imam fobiju od motora te ih baš i ne razaznajem...
Čvrsti sam pobornik četverokotačnih garažnih ljubimaca (sa dosta goriva da mi negdje ne crkne)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
lažaljke???
Pa ja volim ležaljke, evo ovaj model mi se dopada:
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@wb lolčina
@andrea za sjest na takav bike trebaš imat solidno dupence..., a ne da strši ko drek u punču...he he he
tomo
@andreja - za pocetnicu je dobar motorcek..
skutere nevolim, inace motore bas nevolim osim supersportasa, ali sve je to jako nesigurno. preferiram aute i bicikle ko cy
a jeste papci.... ja sanjam motore mislim samo o njima 24/7 ja sam bajker..... nema veceg gusta od voznje motorom........ ta sloboda...... jest da imam maxi skuter ali radim na prelasku na nesto kako spada......
i za razliku od vas: izbjegavam sve na 4 kotaca. nocna mora.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
dobro da izbjegavaš..![]()
dobar bike andrea
meni se svidja mv avgusta
F4 Brutale:
![]()
![]()
F4 S:
![]()
![]()
F4 SPR:
![]()
![]()
Imaju svi dobrih modela i Ducati, Honda, Kawasaki...
ovo se zove motor:
![]()
r1
![]()
ducati 999
![]()
![]()
ta tri motora mi se svidjaju, a ostalo su pljuga-barem meni..
ja sam inace ljubitelj kawasakia, sve modele volim od na prvom mjestu mog nesudjenog (ili sudjenog?) zr7, do nove desetke...
evo honde cbrke koju sam danas sanjao da ju imam
![]()
u petak idem po njega
sve je to dusu dalo za poginut. samo da pitam zasto je sloboda na motoru puno veca od one u autu? u autu bar mozes ....![]()
If you don`t ride than you don`t know...freedom of the open road!
Tako otprilike ide pjesma Open road.
Ja vozim auto nekih 18 godina, a motor 20-tak. Prošao sam puno kilometara kako na 4 tako i na 2 kotača i guštam u vožnji auta, ali voziti motor je nešto posebno. Treba probati osjetiti vjetar u kosi (dok je jos imamo) i ne razmisljati o udobnosti i sigurnosti koju nam pruza auto. OK, ako niste ljubitelj voznje i uz to niste bas avanturisticki tip, nemojte ni pokusavati sjesti na motor, ali reci cu vam samo jednu stvar; svojih putovanja s autom se sjetim ponekad, ali putovanja s motorom cu pamtiti cijeli zivot i uvijek cu sa posebnim zadovoljstvom pricati o njima!
A sto se tice one "u autu bar mozes", vjeruj mi (iako je pomalo egzibicionisticki i zahtjevnije) da to mozes i na motoru
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
coma,coma..pa možeš i na motoru....pa čak i na skuteru....![]()
to je tatin motor, ja ću ga samo tu i tamo malo ukrasti....
...mislim tati ti to treba kao treće oko u glavi...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
nije za cure motorbar jos niti jednu curu nisam vidio na supersportskom motoreku....vise ih vidis kako se điraju na thomosu i skuterima..
da pogotovo na tomosu
@andrea ma mozes i na biciklu jel tako?
kad nemate iskustva sa motorom onda nemojte govorit nis.
Mogu reći da iomate dobar ukus. I meni se sviđaju ti sportski
Ducati 999 je moj konačan odgovor. Ali nema meni do auta... više volim udobnost i toplinu auta svog dok vani pada kiša...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks