UJAK MI IMA MOTOR NA CETRI KOTACA, FURA GA PO SVOJIM POLJIMA..FORA..
@tomo veca si faca kad vozis na straznja dva kotaca (u ovom slucaju motor sa cetri kotaca) i jos dve trebice iza tebe![]()
UJAK MI IMA MOTOR NA CETRI KOTACA, FURA GA PO SVOJIM POLJIMA..FORA..
@tomo veca si faca kad vozis na straznja dva kotaca (u ovom slucaju motor sa cetri kotaca) i jos dve trebice iza tebe![]()
pa naravno, samo kaj mi je malo teže naći kod nas neku takvu dugu pješčanu plažu pa malo glupo izgledam na kamenju kad se prevaljujem s tim motorom...Poslao: gog
@wb, to na pjescanim plazama furaju samo isfuratori poput tebi, pravi frajeri se odi zajebavati na pustinjske dine...![]()
e da, a sad ću si kupiti 'pinto' ili takav neki američki stariji auto pa mu sredit hidrauliku da se mogu i po gradu preseravat...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kupi si subaru imprezu pa se po gradu preseravaj![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
jebeš imprezu(ruzna je ko *******) uzmes micubušija lancera evo VIII WRC i onda si glavna faca u gradu
btw WB jel znas kaj ljudi u americi misle o 'pintu' -onaj koji ga vozi ima (pre)maloga
evo ti pinta za plazu:
![]()
jebes decka kojem je subaru ruzan auto!!!!!!
hihih,sala,meni je taj auto bas za decka![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
sori al meni je impreza ljepa.... ljepsa od micubusija. micubusi je jadan, preobican izgled
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ova nova impreza mi je fuj, prva i druga generacija impreze je legendarna, a treca šrot, užasss..ima odvratan straznji kraj..
@mala imam osljetljiv ukus za autetakve kao ja s tim ukusom se rijetko vidja..
![]()
@kila sori al EVO VII nije profuran kao impreza..-nju ima cijeli grad, pa i ti je želiš..
..prije tri mjeseca sam vidio EVO VII WRC verziju ispred 'moda in' fenamenalno izgleda..i nije obicna(WRC)
@killa aj sad reci da lancer ima obican izgled
![]()
a sad pogledaj subaru:
![]()
-subaru kasni pet godina kad se prica o izgledu odnosno dizajnu..
Zadnji uredio vjeko : 19-04-2004 u 00:59
pa znam, zato sam to i napisao!Poslao: vjeko
jebeš imprezu(ruzna je ko *******) uzmes micubušija lancera evo VIII WRC i onda si glavna faca u gradu
btw WB jel znas kaj ljudi u americi misle o 'pintu' -onaj koji ga vozi ima (pre)maloga
Ma mislio dam na onaj spot od offspringa - pretty fly for a white guy... to je ipak malo drukčiji pinto..
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
btw i meni je mitsubishi lijepši, a kažu da je i bolji, kao svaka momčad u rallyu baš na njemu trenira, ali prvo poskida oznake mitsubishia...
pa i meni je ovaj subaru ruzan,al ima jedan ovdje ,moj frend ga ima,prekrasan,i pluga je kad ima bijele felge,treba zute stavit,i ovaj nije lijep,ima nekih koji su mi prekrasni i subaru je po meni auto za decka taman![]()
ja bi jednog chopera......a za to ću si morat prodati bubreg
![]()
meni je mitsubishi lijepši od impreze
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
EEE djeco moja ja bi bio zadovoljan sa ovim
http://pl.automobile.de/suche/cgi/bi...D=5546747&mp=1
može "povuć" ali stanu u njega i četri vreče cementa sa dvije gajbe pive za bauštelu, a predveče glanc i koke padaju na boju!
Naravno naglašavam quattro!!
slazem se svama ali sminka je sminak hebiga
http://farm2.static.flickr.com/1277/...fd26de333e.jpgImao sam priliku sjediti u novom lanceru (ne evu, smrc), auto je predobar za svoju cijenu. Dizajn je poseban, a jos ako se uzme sa 2.0 tdi motorom...
Predobro.
Iskreno da vam kažem,što sam stariji to više volim stare aute. Pogotovo ovaj:
http://sr20store.com/projectcars/1.jpg
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ma meni je najjjveci san Shelby mustang GT500,1967,"Eleanor",sto bi sve dao za njega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.dreams-cars.net/images/Ga...or_1967_01.jpg
Editogledajte filmic,ima tu pontiaca gto...
http://www.dreams-cars.net/index-adsl.html
ček jel ovo tema o motorima ili kutijama na 4 točka?
de fak of bolan sa autima!
mama ti sestra!
da bash sam htio to reć...***** ti micubišija
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ma kawasaki z750 streetfight prerada je najbolje na 2 kotača...
|\/|0T0r0La
Bookmarks