refleksi?? hahah pa obicno nespretni ljudi ne idu na motore..znam jednog takvog, nema refleks ni za loptu uhvatiti..
refleksi?? hahah pa obicno nespretni ljudi ne idu na motore..znam jednog takvog, nema refleks ni za loptu uhvatiti..
nemaju killa refleksi ništa s tim! To nek ti bude jasno. Nadam se da ti neće postati jasno tek kad ti se nešto dogodi, pa vidiš da tvoji refleksi nisu bili baš brzi... uostalom koliko se sjećam tebe je neki auto pobro dok je naglo izletio na žutu traku dok si se ti po njoj vozio, zar ne? di su ti onda bili refleksi?
Još jednom - nema tih refleksa koji će ti spasti život ako ti npr. na tvoje zeleno svjetlo netko proleti sa 200 km/h kroz crveno. Nakon toga će više refleksa imati brisači auta koji će čistiti tvoje ostatke sa šajbe.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nisam reko SAMO refleksi nego I refleksi. nije uvjek tako ali dosta puta... pa ja imam dobre reflekse, vec sam 100 puta na zg cestama zbog takvih idiota mogo past smotora...
a ko ce svamaaj dosta o tome prjedjimo na ljepsu stranu ovog sporta...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
npr. TI?Poslao: vjeko
refleksi?? hahah pa obicno nespretni ljudi ne idu na motore..znam jednog takvog, nema refleks ni za loptu uhvatiti..![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
dea,a koji motor je stari kupio?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ovajPoslao: andrea
![]()
doberrrrr
slatki je...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
bas za curice..btw kaj ce ti takav motorčić tvome starom??
joj vijeko ajde malo psssst..ti stvarno neznaš ništa o motorima
istina ne znam nista, al na prvom mjestu mi je izgled, al tek na drugom mashina..
motor je jako velik....ja sam se iznenadila, stvarno je jako velik i težak, tako da ću malo teže naučit vozit.
nije bas jako velik, to je normalna velicina motora... nemres ga usporedjivat sa skuterom, skuter je romobil a ne motor.
@andrea jesi vidla hondu goldwing ili neki slican cruiser? e to je velko...
ja bi...ja bi...cbr-ku...ili r1...al bed ja to nemogu vozit![]()
@mala ti nabavi motor a ja cu nas provozat![]()
oki,dogovoreno..
mmm...vozit ce me komad s foruma ..njami..![]()
ja mislim da ti imaš jako spore reflekse ako te auto na običnoj žutoj traci pobro... kak bi tek bilo da je vozio brže i da ti je npr. prošo kroz crveno na tvoje zeleno... ccc... s tako sporim refleksima ne znam šta bi bilo...Poslao: flOorKilla
nisam reko SAMO refleksi nego I refleksi. nije uvjek tako ali dosta puta... pa ja imam dobre reflekse, vec sam 100 puta na zg cestama zbog takvih idiota mogo past smotora...
a ko ce svamaaj dosta o tome prjedjimo na ljepsu stranu ovog sporta...
![]()
e sad te mogu prcat do mile volje što se refleksa tiče... lol...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
uh, vidim da je netko ovu temu prebacio u cafe i izbriso off topic... sorry...![]()
a bas me briga sta mislis..... laku noc.
fora su mi oni veliki skuteri-dugacki i siroki..
a sto se tice sigurnosti i sporih refleksa najbolje je rijesenje da uzmete onaj bmw motor sa krovom![]()
pa da još nek dodaju dva kotača i vrata i to je pravi motor...![]()
meni su super oni yamaha 'motori' s pogonom na sva 4... oni za pješčane plaže.
to nema veze sa motorom. motor mora bit na 2 kotaca.![]()
ak si prava faca dost ti je samo zadnji...,)
@wb, to na pjescanim plazama furaju samo isfuratori poput tebi, pravi frajeri se odi zajebavati na pustinjske dine...![]()
Bookmarks