ma ne to sta je lijep...al i toneg ono frend mi je u fakat je super...zarolat cu ja tebe
![]()
aj pa da te neki autek pokupi dok si na rolama,a?? heheh..ah dobro...
hm.......da..... koja bi to bila steta.... da taj ljepotan pogine... daj rolam se od smjeha![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma ne to sta je lijep...al i toneg ono frend mi je u fakat je super...zarolat cu ja tebe
![]()
aj pa da te neki autek pokupi dok si na rolama,a?? heheh..ah dobro...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma hehe pa ljudi umiru i hodajuci i sjedeci...![]()
ma najbolje se odma ubit
ma ne najbolje ostati kuci sa svim pomagalima(kompjuterima, tv-a, muzike itd..) +to jos prikopcas na srce par žicica da odrze srce na zivotu ak slucajno zakaze, ++50l krvi za svaki slucaj....i nista ti nitko ne moza, pa ni BOG![]()
Na ovom forumu vrijedjanje nije dozvoljeno.Poslao: flOorKilla
dosadni ste. da istina, motori su opasni, ZA ONE koji ih neznaju vozit ili nisu dovoljno spretni da pravovremeno prepoznaju situaciju i namjere drugih sudionika u prometu.
Upozoren si,
moderator: sezam-picika
Zadnji uredio sezam-picika : 12-04-2004 u 14:54
ajde ludi barek daj se malo smiri... nisam vidio kaj si bio napisao, ali nemojmo se ovdje vrijeđati, argumentirano raspravljanje je poželjnije, čak i žešće, ali bez uvreda. OK? Ja sam isto imao kaj za reći killi na onu glupost o 'dovoljno spretnim vozačima' ali sam se suzdržao, jer mi se ne da sekirati, ak se tebi da samo izvoli ali mu molim te lijepo objasni da krivo brije, bez uvreda...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Poginuti možeš prelazeći cestu preko zebre u pola pet ujutro i naleti na tebe skuter kao što je nedavno poginuo jedan dečko...isto tako možeš preživjeti pri padu sa Ducattia pri brzini od 250 km/h svjedok sam takvog slučaja kada se frajer zaletio u auto i digao se nije mu bilo baš ništa, a nije imao ni kacigu...sve je stvar sudbine.
Šta se motora tiče ne da ih volim nego ih OBOŽAVAM i to ne one jurilice (ne volim onaj zvuk) nego choppere, Harley Davidson![]()
![]()
![]()
Životni mi je san imati jednog takvog i putovati, putovati...Nijedan auto se nemože usporediti s chopperom, barem ne kod mene, neusporediv je adrenalin kod vožnje auta i motora. Uskoro si mislim kupiti neki skuter da počnem od njega, pa na A kategoriju... Šta se ovih drugih motora tiče lijepi su mi pogotovo Suzuki, ali ipak chopper je chopper.
ja stvarno neznam sto nevalja svama ljudi....Poslao: flOorKilla
dosadni ste. da istina, motori su opasni, ZA ONE koji ih neznaju vozit ili nisu dovoljno spretni da pravovremeno prepoznaju situaciju i namjere drugih sudionika u prometu.
citirat cu sam sebe dok ne ispravite sto sam pogresno napisao gore...
zar to nije istina mozda?
čim mene nema odmah šora....ajmo mirr..
danas idem po fazera...
dilurekba-to je od starog motor, a ja ću se koji put provozati....s kacigom i jaknom
samo da me murija ne zaustavi jer nemam položeno za takav motor
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
lako s murjom, samo se nemoj ti ubiti negdje...
ja i wb cekamo da nas profuras, cim ces moci![]()
jedan po jedan![]()
ja volim lezaljke...obozavam takve motore,ne volim bas skutere,a sta se tice harleyja to je klasika...mrakac.....lijepooo....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a ja mislio da cemo obadvojica od jednom![]()
krivo si mislio, nemam toliko snageburan vikend je prošao
mogu se ja ukrcat vama ??![]()
znaš kak kažu mala, u troje je najbolje![]()
@andrea pitaj starog posto mi proda motor
kaj ti je killa pa neće on to prodavat....
joj, opet ste prosti, sram vas bilo![]()
misliš? Jesi za jednu vožnjicu u autu sa mnom? Samo mi nemoj onda adrenalinom zaprskat kokpit!Poslao: Mobyfan-ica
Nijedan auto se nemože usporediti s chopperom, barem ne kod mene, neusporediv je adrenalin kod vožnje auta i motora.![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da samo što na sudbinu možeš utjecati ako staviš kacigu! Umjesto da glupo pogineš pri padu od 10 km/h zbog udarca gole glave u stupić kraj ceste, možš se fino ustat, stresti prašinu i nastaviti dalje...Poslao: Mobyfan-ica
Poginuti možeš prelazeći cestu preko zebre u pola pet ujutro i naleti na tebe skuter kao što je nedavno poginuo jedan dečko...isto tako možeš preživjeti pri padu sa Ducattia pri brzini od 250 km/h svjedok sam takvog slučaja kada se frajer zaletio u auto i digao se nije mu bilo baš ništa, a nije imao ni kacigu...sve je stvar sudbine.
da mislim da andrea može biti na miru što se tiće murije ako ti staviš svoju kapu!Poslao: gog
lako s murjom, samo se nemoj ti ubiti negdje...
ja i wb cekamo da nas profuras, cim ces moci![]()
Onda andrea, kad idemo?
a zamisli tek kolko bi ljudi u autima manje pogibali da imaju kacigu - u autu!
nisam jučer išla jer je bila kiša. prvo sunce i na fazeru sam![]()
Bookmarks