eh,ja sam se vozila s burazom i nisam imala kacigu i nastradala sam..ne ozbiljno...ali sivali su mi glavu....
ak ides lovit trenu motorom onda nemas kacigu bog te.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
eh,ja sam se vozila s burazom i nisam imala kacigu i nastradala sam..ne ozbiljno...ali sivali su mi glavu....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
o tome necemo.... ja uvjek imam kacigu. al ne zbog sebe nego zbog murje
moj burky ima kacigu uvijek,zbog sebe,jer nema neki mali motorcic....i ja je isto dosta cesto imam.
a koji motor imas ti???
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
maxi skuter.... bas je ljepma nije to bitno... ionako ga prodajem
ma ne vidi imm se glava, vidi im se guzoviPoslao: whiteboy
a kak ćeš vidjet da je zgodan ak ima kacigu?
btw vidio sam trebu na straznjem sjedistu motora..koji guzovi-ma za prste polzat![]()
sori killa ali iz ove tvoje rečenice moram zaključiti da si upravo ono što ti piše ispod avatara - makrodebil!Poslao: flOorKilla
o tome necemo.... ja uvjek imam kacigu. al ne zbog sebe nego zbog murje
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
, dobar zakljucak -guru ;
Slusaj milo kao prvo odabrala si najzenstveniji motocikl na tržištuPoslao: andrea
evo otvorih ovu temu, jer spadam u mali broj cura koje imaju veliku zanimaciju za motorima.....recimo svih vrsta. Naime zanima me šta mislite o ovom motoru, i dali bi odabrali radije taj ili gileru 180(koje pitanje
), hvala svima...
![]()
![]()
, kao drugo nemožeš uspoređivat motocikl s skuterom jer je to kao nebo i zemlja. Uglavnom ako nikad nisi vozila motor s brzinama (barem 125ccm) nikako ti nebih preporucio Fazera jer to "đubre" ima veliku količninu konja te veliku kilažu koju ti radi neiskustva nečeš moći ukrotiti a svi znaju kako to onda završava
![]()
Dakle moraš razmisliti šta ti tražiš od motora, ukoliko tražiš samo vožnjicu po gradu onda će skuter zadovoljit tvoje potrebe (makar na jedno vrijeme)ali ukoliko tražiš all round upotrebu motora u što su uključena i manja ili veća putovanja, veća brzina svakako uzmi pravi motor. Za početak će i neki manji motor poslužit za uhodavanja a kasnije već kupiš nešto jače ovisno koliko ti financije dozvoljavaju.
ja već treću godinu vozim stodvadesetpeticu (prvo RS sada NSR125RR) i ne mislim ga mjenjat bar godinu dvije još. 40ks i top speed od 170kmh je sasvim dovoljno za kraća putovanja i moje potrebe.
U svakom slučaju pamet u glavu, kacigu na glavu!![]()
Kakve veze ima koji je motor u pitanju??? Radi takvih mišljenja je ekipa i najviše najebala, kresni s 25kmh ili sa 250kmh u rizol bez kacige i isti je *****Poslao: mala
moj burky ima kacigu uvijek,zbog sebe,jer nema neki mali motorcic....i ja je isto dosta cesto imam.
a koji motor imas ti???![]()
je da,jel isto ona da ajme npr padnes s skutera npr gilera runner 50 ili sam npr kawasakija ninje?! naravno da nije!! sa skutera jos postoji mpgucnost da brezivis itd..a kod ove brzine...hm.....neznam bas... ok,ti si decko i opet vise se u to kuzis nego ja,ali .....daj razmisli malo...
pa nebi mi buraz ziher u komu pao da je roknuo sa skutera!! ili bi? ah..neznam
al osobno mislim da ima veze koji je motor...jer skuter,sta je to,malo tandrkalo,ne ide brzo... (osim ako ne stavis KIT i sta sve ne....)
Gle ja 7 godina imam iskustva s motorima (od svoje 12ste) i vecina ljudi se zajebala bas zbog toga. Kao sta ce meni kaciga na skuteru itd ali da li znas kakav je udarac glavom o beton pri samo 20kmh? udarac je takav kao da padnes s 3m visine na glavu. Ti pricas o mogucnosti da prezivis, e to je samo mogucnost jel ima ljudi koji su padali bez kacige i pri 200kmh pa su nekim slucajevima prezivjeli a ima i onih koji su pali sa 50kmh pa na mjestu bili gecrkt. Zato bolje sprijecit nego lijecit u najboljem slucaju.Poslao: mala
je da,jel isto ona da ajme npr padnes s skutera npr gilera runner 50 ili sam npr kawasakija ninje?! naravno da nije!! sa skutera jos postoji mpgucnost da brezivis itd..a kod ove brzine...hm.....neznam bas... ok,ti si decko i opet vise se u to kuzis nego ja,ali .....daj razmisli malo...
al osobno mislim da ima veze koji je motor...jer skuter,sta je to,malo tandrkalo,ne ide brzo... (osim ako ne stavis KIT i sta sve ne....)
Sa propisnom zaštitom (kaciga, jakna, hlace, rukavice pri padu od 250kmh imaš 90% veće šanse da ostaneš živ nego pri padu od 30kmh bez zaštite pa razmisli malo o tome dali je bolje imat zaštitu ili je bolje biti u sanduku ili invalid??![]()
pa nema svaki decko sve to,rukavice jaknu,kacigu..
moj bivsi je motorist, (bas se bavi time) i kad se vozi na svom motoru OBAVEZNO ima i jaknu (sa onim zastitama ispod) rukavice isto tako,bubreznjak,dobru kacigu...a kad ide na skuter nista od toga nema..pa cak ni kacigu...i dalje sam na tome da je motor opasniji od obicnog skutera....... a onda da se ne razbolis..nabavi i bubreznjak....ali aj reci sta nije opsaniji neka mrcina od motora nego skuter??
motor je motor, bio to skuter ili mrcina od 180konja. Nema tu da je R motocikl opasniji od skutera ili obrnuto, stvar je iskustva, hladne glave i ostalih sudionika u prometu. najviše nesreća na motorima se događa zbog neiskustva/pretjerivanja svojih granica a potom zbog ostalih sudionika u prometu, motor uopce nema veze s nesrecama. Kakva je razlika kad te pokupi auto na skuteru ili na mrcini od 150konja?, razlike nema.
Zadnji uredio dilurekba : 10-04-2004 u 12:19
meni je skuter opasniji-jer nije 'priljubljen' uz tijelo ..
Skuter je opasniji samim time sto ima male kotace a posto se nasi šminkeri kurče u zavojima na tim skuterima puno ih završi na podu ponajviše zbog malih kotača.
a ko kaze da nisam?Poslao: whiteboy
sori killa ali iz ove tvoje rečenice moram zaključiti da si upravo ono što ti piše ispod avatara - makrodebil!dokle god je murje u zagrebu (zauvjek) dokle sam ja siguran, kao. na srecu, kad sam imao sudar i pao smotora, imao sam kacigu.
sjećam se pred jedno dve godine kad sam čitao u crnoj kronici kako je jedna cura poginula... išla je ona s dečkom na neki moto-meeting na skuteru straga, sa ful malom brzinom (negdje 10-15 km/h) su se poskliznuli u zavoju i mala je glavom lupila u stup koji se baš našao pokraj ceste. Umrla je dečku na rukama. Glava pukla. Da je imala kacigu, sad bi bila živa i zdrava. Toliko o kacigama, skuterima i brzinama. Nema nikakve veze o tome na čemu se vožiš, poginut možeš i s ful malom brzinom ako nemaš kacigu, a još gore, možeš cijeli život ostat invalid ili biljka koju održvaju aparati...Poslao: mala
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
btw kad sam bio u tramvaju odjednom cou sam glasan booooom..kad ono vidim tipa kak je iz skutera iskocio tj. preletio automobis s kojim se je sudario..tip je imao kacigu i svejedno ostao je lezati na cesti..nije se ni brzo vozio a pol skutera se 'rasulo'.. to se nebi dogodilo da ima bolji motor tj. sportsku motorcinu. zasto?? pa zato kaj je kod tih motora tijelo priljubljeno uz motor i manja je mogucnost da iskocis iz njega nego kod skutera..
a kaj mislis kako bi izgledo onda da nije imo kacigu?!?!?!
pa naravno da bi poginuo..mislim i s kacigom je skoro poginuo..jos kad bi ovi u autima nosili kacigu bilo bi manje poginulih..
dosadni ste. da istina, motori su opasni, ZA ONE koji ih neznaju vozit ili nisu dovoljno spretni da pravovremeno prepoznaju situaciju i namjere drugih sudionika u prometu.
svako moze napraviti gresku, a i nemozes uvijek prepoznati da ce se neka budala zaletiti na tebe sa 150 kroz cisto crveno
sudbina i nas vise..
imam ja jednog frenda iz zgb,kad sam bila tamo,on je iz markusevca,ja imam tam u gracanima i sve je to blizu,i njega je pokupio auto na mihaljevcu (ima skuter gileru runner 180) i da nije imao kacigu,mislim da bih pokopala frenda..a fakat je zgodan (inace je maneken,mozete ga vidit na nekim jumbo plakatima) i dobar je i zabavan i sve......koja bi bila steta da je umro...eh! zapravoda,kad gledas mozes poginuti i sa bicikla...i rola...svega ...![]()
Bookmarks