= Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
Ne preferiram WM nego ga silom prilike trenutno koristim. Moje koristenje drugog OS-a nema veze sa onime sto mislim o P990i.

Nemam nista protiv UIQ i ostalih Symbiana, cak dapace P900 mi je jedan od najdrazih mobova tako da ti argument da mrzim P990i jer volim WM ne drzi vodu. Vlasnici P990i me podsjecaju na vlasnike N95 koji stalno hvale svoje mobitele jedino da bi na kraju ispalo "bas me briga sto vi mislite, mobitel je super"...
Mislim da ova izjava ne stoji...ako netko ima P990, N95 ili bilo koji drugi mobitel, očito ga je kupio jer mu se određeni mobitel sviđa i sadrži ono što mu je potrebno, tako da ga i hvali...ja isto hvalim N95 (ali ima stvari koje mi se ne sviđaju), no to nije zato jer "svatko svojeg konja hvali", nego je činjenica da se trenutno radi o najboljoj i najpotpunijoj Nokiji i to nitko ne može osporiti, te navedeni model sadrže sve što tražim od moba (čak i više od toga)...
Ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja...ovisi za što ti mob treba, to ćeš i izabrati...npr. uređaji sa Windowsima su namjenjeni više poslovno orijentiranim korisnicima, Symbian Nokije su više orijentirane multimediji i zabavi, dok je P990 nešto između...