e onda ti tu nemrem pomoć...ne vjerujem baš da tako nešto ima za mobitele...
ja se spojim sa kablom na liniju i puštam mjuzu...kako on to radi fakat ne kužim...
ma znam care moj....cital sam i cital..i dosel do toga da sad jos trebam ukucati samo te drivere....
uz oogroman posel i trudnu zenicu,vremena je stvarno jako malo, uspel sam doci do toga,(procitati bas na toj stranici) da si ga sflesiram...al sad mob ne radi....nemam vremena citati tolko postova....a do vikenda imam jos 4 dana pa zato molim koju dobru srodnu dusu za pomoc...
e onda ti tu nemrem pomoć...ne vjerujem baš da tako nešto ima za mobitele...
ja se spojim sa kablom na liniju i puštam mjuzu...kako on to radi fakat ne kužim...
...reper u duši...
MOJ BLOG
evo ja sam ti u prvom postu na ovoj stranici objasnio kako da napraviš,ako ti to nije dosta objašnjenom,onda neznam stvarno šta tebi treba...
...reper u duši...
MOJ BLOG
joj, sad sam tek skuzil da je kriva tema...moj bad..ispricavam se svima!![]()
Nego, ROBY, puno puno hvala! probat cu....
ma gledam ovaj svoj XS++ (v 1.11) i nemogu pronaci taj files_to_upload , start fsx i to... Upravi skidam XS++ v3.0 beta...pa cu vidjet kad skinem! ;-)
Pitanjce..., mogu ti se javit ako negde zapne, molim te?
Unaprijed svima hvala!![]()
samo mi se javi...ako imaš msn možeš me dodat...adresa mi je robkhan14@hotmail.com
aj dodaj me sad pa ćemo se malo razgovarat da ti pomognem![]()
...reper u duši...
MOJ BLOG
Stranica je inace na ruskom, i trebas se registrirati da bi skidao sa nje.
http://postavke.vip.hr/
Vec prilicno puta napisano...
Ajmo bit realni. Jel mozes obicno desktop racunalo samo softverski natjerati da prima radio program?
Ako mobitel nema radio prijemnik, nema tog softvera koji ce ga natjerati da prima radio program.
To o cemu pricas se zove FM transmitter iliti odasiljac, i vrijedi sve sto sam napisao gore.
Ako bas hoces, mozes posebno nabaviti FM odasiljac i spojiti ga na izlaz iz slusalica na mobitelu.
Ti bi sve rijesio softverski, nekim programom.
A da cijeli mobitel bude zapravo samo komad softvera?![]()
@bsobak,
Ajde probaj drugi put naciljati pravu temu. Ne znam po cemu si zakljucio da je tema o K750@W800 pravo mjesto za pricati o K610@W660?
Takodjer, pitanje je dovoljno postaviti samo jednom, ne treba u vise tema isto pitanje.
zar bi moglo zbog dosta ubacenih patcheva doci do toga da se nekad kada zelim ici u nesto pod glavnim izbornikom (npr. pozivi) pa da ne zeli uci nego kao zaglavi na mjestu, a ako stisnem tipku za nazad opet sve radi ali ne zeli nikako uci u pozive sve dok ne restartam mob, mozda bi mi pomoglo onaj patch za bolju stabilnost patcheva pa ako netko ima.......
f10
To se meni dogodilo na k550@w610
Kad sam stavio temu od w580 sa smanjenom rezolucijom...i tu se nalazila "fitness" ikona koje nema na w610..pa kad bi isao uci u to mob bi blokao a kad bih se vratio nazad sve bi bilo ok
Alkohol je čovjekov neprijatelj,a samo kukavice se boje neprijatelja!!! =]
ma to je samo ta flash tema...i ja imam taj isti problem na k550i...nije to niš loše,samo što k550 nema tu funkciju...
a ovo gore šta on priča...mislim da ti neće ni taj patch za bolju stabilnost pomoć...moraš maknut što više nepotrebnih patcheva...
...reper u duši...
MOJ BLOG
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
evo ljudi dajte mi sam recite ovo sve sto radite jeli to tesko i kakvo je znanje potrebno da se nezamaram jel ja nemam blage sto znaci cid zasto je boja vazna ni kakvi su to sve programi jel cim pocnem cictat ovo radite na vlastitu odg ,gubite garanciju itd odma se splasim ovo je sve nesto cudno i da znam ima puno tema o ovome i svaka tema ima 50 str i tako dalje... :0
obaram ljude s nogu...
POTPIS:strojnica
Hm, ne znam kako mislis ista napraviti ako jos ne znas znacenje osnovnih pojmova.
Ajde jos malo proucavaj (barem sticky) teme o modanju, pa onda tek kreni nesto raditi.
Znam da su su velike, ali sve u njima je korisno, i kad jednom krenes flashati shvatit ces da je sve to bilo korisno za procitati.
Zadnji uredio ravilov : 20-03-2008 u 01:26
evo nova 2 patcha za w660
;W660 R8BB001
;Change right softkey for Internal App
;Use together with RIGHT_SOFTKEY_HOOK
;(c) nkls
;(p) Adow
45AACE48: 20CEAA 7431BF ;bluetooth (activar-desactivar)
;45AACE48: 20CEAA 5414BF ;calls
;45AACE48: 20CEAA 7827BF ;set date
;45AACE48: 20CEAA 4827BF ;set time
;45AACE48: 20CEAA 8426BF ;alarms
;45AACE48: 20CEAA 4014BF ;contacts
;45AACE48: 20CEAA 0CF3BE ;camera
;45AACE48: 20CEAA A0F3BE ;file manager
;45AACE48: 20CEAA 1CF3BE ;walkman
;45AACE48: 20CEAA D827BF ;games
;45AACE48: 20CEAA E427BF ;applications
;45AACE48: 20CEAA D028BF ;new message
;45AACE48: 20CEAA EC28BF ;message inbox
;45AACE48: 20CEAA 4C25BF ;fm_radio
;W660_R8BB001
;Lifting restrictions on the copying, moving files with a different extension
;(c) IronMaster
;(p) -=Tanusha_SE=-
+44140000
eb233a: 03D1 03E0
eb23fc: A2D1 A2E7
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
^^može li neko točno objasnit šta je novog? vidim nešto bluetooth, set time, itd.
Nije nista novo, ti patchevo postoje vec otprije, samo su sad portani na W660.
Fleshao sam svoj K610i u w660 ...
stavio one drivere,za displ i kameru, a sad kad idem na datoteke, i pustim BILO koju audio datoteku, cujem sekundu melodije, i mob zasteka, stane, moram izvadit bateriju i opet ga paliti. nemogu ga opce korititi...![]()
Sak koristim neki sugavi ROZI samsung od zene...
jel postoji kakvo rijesenje za to?
Neki patch?
gdje skinuti, jel moze netko poslati? S kim i kako ga ubaciti? Molim VAS!
unaprijed puno hvala, pozz, Benji.
btw. ima neko ZADNJI firmware ( i HR jezike ) za w660?
ja sam ubacio onaj "W660_R8BB001_MAIN_GENERIC_FY_RED52.mbn" i takav .fbn.
svima!
To je i meni bilo kada sam promijenio sa obicnog
media playera skin u walkman . i sve je radilo ok .
no , opet sam ga pokrenuo i mob mi se svaki puta
resetirao kada sam pokusao uci u media player .
uspio sam to rijesiti tako da sam ga ponovo
flashao ...
Molim vas , pomozite mi ----> http://s6.bitefight.org/c.php?uid=23648 <---- Molim vas , pomozite mi
Jesi li pratio tutorial (link je u prvom postu u ovoj temi)? Koliko znam, trebas staviti onaj patch za advanced illumination, i onda smanjiti osvjetljenje ekrana na 20% ili 60% (ovisno koji patch koristis, stariji ili noviji).
Ne stignem sad potraziti, potrazi sam. Moguce cak da radi i bez patcha, znaci samo smanjis osvjetljenje.
BTW nema potrebe u vise tema pitati isto pitanje.
Nisi nikako mogao staviti isti fbn. Koji bi to bio, GENERIC?
Evo ti tu cijeli W660 firmware (mogao si ga i sam potraziti...): http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=725957&postcount=51
Bok,jucer sam flashnuo K610i u W660i i sve mi je ok sve radi samo kada odem u glazbu i odaberem pjesmu traje sekundu i sve se smrzne za walkman problem znam i ne smeta mi,ali glupo je da moram paliti face warp da bih otisao u glazbu i poslusao neku pjesmu,i da kada mi je face warp ukljucen i kada radi walkman ili neke pjesme u folderu glazba svjetla tipkovnice mi se ugase,molim pomozite mi jer sam jos novi u ovome pa se bas i ne kuzim
Imas samo par postova prije postavljeno isto pitanje u vezi walkmana...
Trebas staviti patch za advanced illumination, i onda smanjiti osvjetljenje ekrana na 20% ili 60% ovisno koji patch koristis. Ljudi treba citati... Treba cijeli postupak flashanja temeljito procitati i svaki korak napraviti. Ja sam prvi puta fleshao u w660 i sve od prve mi radilo...
javi se na ICQ 419-606-632
ili MSN jamnik.matija@gmail.com
Svakome cu pomoci kod flashanja u w660 i samo se javljate da nebude bezpotrebnih pitanja na forumu ovdje.
Takoder mogu svima pomoci u vezi fleshanja k750 u w800. Ostale modele nisam fleshao pa ne mogu toliko pomoci koliko kod ova dva.
jesam stavio sam taj patch i dobro sam citao tekst,ali svjetla tipkovnice se i dalje gase kada glazba traje
jel mi moze neko uploadati custom za k610i flashan u w660i da je na hrvatskom jeziku
Dajte ljudi citajte postove. Imas sve na ovom linku
http://www.4shared.com/dir/6064348/1...1/sharing.html
Bookmarks