ako znate gdje mogu skinuti bolje drivere za zvuk i kameru,mislim da bi bio jači zvuk i bolja kamera? mob je k530@w660 hvala
Pa jednostavno makni stari patch, stavi novi, i gotovo. Nema filozofije.
(Koliko ja znam barem.)
ako znate gdje mogu skinuti bolje drivere za zvuk i kameru,mislim da bi bio jači zvuk i bolja kamera? mob je k530@w660 hvala
jel moze neko stavit link na power_up_musicmode.ble (za K610@W660) koji radi..
skinuo sam 2(jedan iz ove teme, i jedan sa jednog tutorijala na netu) ali svejedno mi se gasi osvjetljenje tipkovnice kad upalim walkman..
Treba ti patch za to.
ako mislis na ovaj patch.. njega sam vec stavio..
tak da se W pali cak i kad je osvjetljenje na 100%
a kolko sam citao problem sa osvjetljenjem tipkovnice (dok radi walkman) se rjesava sa tim ble file-om.
edit:
ili da ga iscupam iz K610 fs-a...
ili napravim ovo sta je mojsa napisao
edit2: ne radi
preimenovao power up iz k610 u power up musicmode i svejedno se gasi tipkovnica kad upalim W
Zadnji uredio Madfish : 07-10-2009 u 19:08
Taj patch bi trebao biti u redu, a napravi i to što je mojsa napisao.
Imam V630i@W660i, sve radi ok osim mikrofona..nekako se slabo cuje, i dok pricam s nekim ili preslusavam video koji je snimljen s njim ? Postoji li kakav driver za zvuk ? Tnx
Drugi put pazi kud postas, da ne bi bilo brisanja.
Tena u kojoj si postao je ISKLJUCIVO za KONKRETNE zahtjeve.
poludili mi driveri..
kad spojim (upaljen)mob, windowsi me pitaju da instaliraju drivere(found new hardware wizard),koje ne uspiju naci.
kad ga spojim ugasenog(sa C),na xs,far.. kraj sata iskoci popup da se instaliraju SEMC driveri i tu stane.. komp se sledi.. xs i far nekak uspijem ugasiti,al komp moram resetirati..
btw:da probao sam ponovo instalirati flash drivere(ggsetup)..
probao sam cak i instalirati update service, al nije pomoglo
a jos jucer je radio kak spada,stavljao patcheve..
edit:jos uvijek mi ne radi osvjetljenje u walkmanu , pa ak neko ima taj ble fajl koji funkcionira nek mi ga posalje
edit2:nasao rjesenje problema sa spajanjem.
ne kuzim,jer to nikad do sad nisam trebao stavljati,ne kuzim koji je to program prosli put instalirao to sa sobom![]()
Zadnji uredio Madfish : 24-10-2009 u 17:51
E od kad sam flashnuo mob u w660i ne radi mi kalkulator, a internet ikona zablokira telefon.
Evo sad se nesto zezam, mislim da je do menu.ml filea
sad mi je problem što xs++ pod milim bogom neće da pronađe mobitel, prvi put kad sam ga instalirao našao ga je, a sad nikako.
Uspio sam spojiti mob, instalacija SEUSa pomogla.
BTW, zna li netko kako da umjesto "internet" izbornika namjestim da mi automatski pali operu mini kao ovdje
http://www.youtube.com/watch?v=T0DlDEsU1bY
meni cak ni seus nije pomogo...
a sto se tice izbornika, probaj ovo , nisam sad doma da provjerim taj program,al cini mi se da se sa njim moze napraviti to sto ti zelis.
nece da otvori menu.ml od w660
šteta, ćini se dobar program
stavi ovaj menu
http://topse.ru/files/file9428.html
Mi6 Black
Hvala ne menuu, stvarno je dobar, problem je što je cijeli na ruskom. Nema veze, efitirao sam ga, promijenio sve na hrvatski + stavio hrvatsku operu mini.
Problem je što nigdje nemogu nac eng/hr verziju aplikacije Tegos LocID, ako je netko ima neka posta vamo pa cu je ubacit u menu.
Također ako netko ima znanja, bio bih zahvalan da umjesto track ID opcije stavi eBuddy aplikaciju, slike cu ja izmjeniti.
EDIT:
uspio sam mjesto ovoga Tegos locID staviti ebuddy, radi odlicno. Sada cu zamjeniti ikone pa kasnije uploadati.
Koju aplikacij bi bilo dobro staviti umjesto id track, mislim da bi bolt bio ok, ali ako imate neku bolju ideju...
EDIT 2:
Instaliran ebuddy, promjenjene neke ikone, sve na hrvatskom, sve radi super. Još tražim preporuku za neku dobru aplikaciju da zamjenim (meni beskoristan) track ID.
Evo video:
http://www.youtube.com/watch?v=NnCnsiMR90c
Evo slike:
Evo dowload (pak sadrži menu.ml, ikone, java aplikacije):
http://www.4shared.com/file/14372822...u-crorion.html
Upute:
1) Preko xs++ (ili slicni program) prekopirati slike i menu.ml u tpa/preset/system/ menu
2) Instalirati java aplikacije na mob
Zadnji uredio sheep1501 : 26-10-2009 u 13:33
ja sam skinuo ovaj sto si mi dao link, probao sam i svoj menu.ml i friško skinuti. Sad sam skinuo 05 verziju, ona je gg.
BTW uspio sam povezati mob na internet preko pc bluetootha, tako da mogu u kuci djabe na net preko pcovog modema. Ako nekako zanima kako nek javi.
moze pomoc..
na w910 koristim font SonyEricssonLogo..
no kad stavim taj font na w660 ne izgledaju isto(znam da su razlicite velicine slova na ta 2 modela,al svejedno)
prevelika razlika u npr.tekstu poruke,datumu,satu (koji je uzasno mrsav), i slovima u meniju(poruke,organizer) koji su predebeli
jos jedna razlika je u tekstu za softkeys, na w910 je prvo slovo onak zadebljano,a na w660 su jednake debljine..
da ne znam,reko bi da nisu isti fontovi,a ovak.. ne kuzim od kud tolko razlika..
ima li tko taj font a da mu normalno radi na 176x220 mobu,jos pogotovo ak ima dijakriticka slova..
Mislim da se sve sto si naveo rjesava layoutom.
Sto se tice podebljanog prvog slova za softkeys, prvi put cujem za to, to mora da je neka fora od W910.
malo smo zasli u off.. pa ak ima neka prikladnija tema baci ju tamo
al upravo sam malo pronjuskao po layoutu(koji je trenutacno u w910) i nema razlike(u velicini fontova) u odnosu na origigi layout,tako da u tom slucaju nije nista diran layout da bi dobro izgledao gore spomenuti font(SonyEricssonLogo).
probao sam i vratiti origigi font i nestalo je ovog podebljanog slova,tak da to nije neka fora od w910,nego tog fonta :S ako jos netko ima taj font nek kaze kako njemu izgledaju slova u softkeys-ima.
a sto se tice w660,trenutacno sam stavio Digital_sans.ttf i izgleda ok..
al bi bas htio taj(SonyEricssonLogo) font jer mi u w910 izgleda super!
EDIT1: ipak je nesto mijenjano u layoutu, ali, smanjivani su neki fontovi, ako bi ja u svom slucaju smanjio font,tek onda nebi nis vidio
EDIT2: nakon prar promijenjenih fontova,thema... pokusao ponovo sa "SonyEricssonLogo" i vidi vraga,izgleda normalnoko je tu lud..
no dobro..iako jos uvijek ne izgleda isto kao i na w910,al ajde..
mozda layout pomogne u tome
@ravilov: sorry na OT![]()
Zadnji uredio Madfish : 29-10-2009 u 01:02
Može li se i kako napraviti password za zaključavanje foldera na K610i?
e moj je cid 53
kak da ga promijenim u cid 52
Bookmarks