Eto da napišem nešto i ovome cudu kada niko nece...hihihi
U pkairanju se dobije memorijska kartica, usb kabel, handsfree stereo sluške(3,5mm), kožna futrola, cd(software) te punjac za 3 razlicite kategorije.
Na prvi pogled tipke na mobitelu se cine premale no međutim lagane i brze su za priviknuti se. Cjeli uređaja je dobro i cvrsto izrađen, treba privikavanje na uređaj tj na software jer u prvom trenu steknete dojam da nemate pojma koristiti se uređajem no međutim nije tako, jednostavno je i prilagodivo samo trebate znati strani jezik jer na hrvatski možete zaboraviti. Senzori na uređaju pale i gase svjetlo na tipkovnici ovisno o vanjskoj svjetlosti i to odlicno funkcionira, senzori također prilagođavaju svjetlost tj kontrast ekrana u odnosu na vanjsku svjetlost i uvijek se lijepo i normalno vidi, također i na suncu. Crna kožna futrola je također kvalitetno izrađena te kada se mobitel gurne u futrolu automatski se na uređaju gasi svjetlo i ukljucuje standby. Kada imate propušten poziv ili neprocitanu poruku a uređaj se nalazi u futroli te kada ga vi vadite iz futrole automatski se otvori tj prikaže neprocitan sms ili propušteni poziv. A kada je uređaj u futroli i netko vas zove mobitel zvoni ali cim ga izvadite iz futrole zvono se ugasi. Ima i indikator za propuštene poruke, pozive, sastanke itd tj ledica pocne blicati(crveno). Kada se futrola ne koristi onda morate stisnuti gumb na vrhu uređaja da bi ukljucili standby, kod standby-a se automatski svjetlo ugasi i tipkovnica zakljuca i možete ga koristiti tek kada ponovno stisnete taj gumb, ima i posebno da se može samo tipkovnica zakljucati ali je standby puno korisniji zbog štednje baterije. Baterija je odlicno odmjerena, uz poruke i pozive drži do 5-6 dana dok mi uz poruke, pozive i dosta surfanja putem w'n'w izdrži 3 dana. Soft je vrlo prilagodljiv pa tako možete birati teme, premještati ikone, birati boje i ikone foldera, mjenjati velicinu slova, mjenjati font itd. Trackball ima specifican zvuk tijekom korištenja te je također vrlo prilagodljiv jer možete namještati osjetljivost posebno vertikale posebno horizontale. Trackball na 8310 je nešto tvrđi pa tako i ugodniji za koristiti nego na 8300. Svjetlo tipkovnice na 8310 je bjelo ali lagano baca na plavkasto za raz od 8300 jer on ima cisto bjelo svjetlo, to se primjeti tek kada stavite uređaj do uređaja. Zvucnik producira cisti i glasan zvuk, dosta je glasan ali ne sada toliko da bi ga mogli uspoređivati sa 6233 ili N73. Kamera za takav tip uređaja je solidna dapace iznenadila me je, mislio sam da je lošija, cisto solidno ispadnu fotke i u mraku no nije to uređaj za fotkanje.Surfanje je ok i pregledno, može se rihtati više modova prikaza. Nedostatak mi je umts tj brži prijenos od edge-a. 8300 mi je lijepši jer je srebrni tj u skladu je boja maske i boja tipki dok je na 8310 maska siva a tipke srebrne.
Slobodno pitajte ako vas nešto zanima, budem nadopunio ako sam nešto propustio![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks