meni se sviđa dizajn.baš je jeben(oprosti na riječniku).gle,ak ti ne trebaju neke funkcije i očeš se šminkat,onda je mob okej.mene smeta kaj nema mms i javu.na plastici ostaju tragovi čevapa pa ak se jako znojiš,nemoj ga uzimat.![]()
Z200...misljenje o tom mobu...
i razlike Z200/Z208...kakve...u kom smislu...
zeljala bih cuti kaj mislite??!
meni se sviđa dizajn.baš je jeben(oprosti na riječniku).gle,ak ti ne trebaju neke funkcije i očeš se šminkat,onda je mob okej.mene smeta kaj nema mms i javu.na plastici ostaju tragovi čevapa pa ak se jako znojiš,nemoj ga uzimat.![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
fora mob. ali malo je već malo zastario,više za šminku onako girly mob. baš ko stvoren za žensku populaciju.
Mob je OK, dobro zgleda, posebno uživo, bolje neg na slikama, jedina zamjerka kaj je spor ko neki stari SE-ovi (vjerojatno rađen na staroj platformi).
Z208 je u stvari Z200, ali rađen za američko tržište (njihove frekvencije...).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Poslao: gIK
kaj nema mms????
Nema MMS. Ma to je više low-level šminka mob, funkcije su sekundarna stvar kod njega.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kaj stvarno nema MMS
kak to da nema MMS
ja nemogu vjerovat da nema MMS
a kaj je to MMS
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks