A onda dobro...i bolje je tako...ne želim izgubiti 6 mjeseci bez veze...za to vrijeme steknem neko iskustvo u poslu...
Ma ta vojska je veliki gubitak za nas...još ak ko ima curu, može se sa njom pozdraviti...![]()
rod dobiju svi koji navrse 18 god i ako su 'zdravi'. Ono sto sad stoji je da se vojska(onakva kakva je bila do sad) ukida do daljnjega. Sto god to znacilo. A ako im se ukaze potreba za rocnom vojskom, onda ce zvati. Al bez brige, ti ne moras u vojsku, a i ako se sta promijeni uvijek mozes napraviti ono sto sam vec opisao. Jedino mi nije jasno kako neki jos dobivaju pozive, a znam da na dan kad sam se ja skidao nitko nije dosao, i zapovjednici su rekli da nema vise rocne vojske.
A onda dobro...i bolje je tako...ne želim izgubiti 6 mjeseci bez veze...za to vrijeme steknem neko iskustvo u poslu...
Ma ta vojska je veliki gubitak za nas...još ak ko ima curu, može se sa njom pozdraviti...![]()
Ne mora biti nuzno tako, ali mene moja ostavila u pol vojnog roka, na dan kad sam polozio zadnji ispit![]()
Jesi pametan!![]()
Dosta bi bilo o ženama...ovdje ih ne trebamo..ovo je ipak muška tema....
koliko ja znam ja sam jedini iz svoje klase kojega je cura ostavila, tako da ne mora biti nuzno.
Pa neznam...a niti nisam u vojsci da bi me varala...![]()
Da nije nužno...sve ovisi kakva je cura...
Bookmarks