i tak dodjem ja doma javljam se curi da sam stigo, u jednoj ruci kljucevi od auta u drugoj od kuce, otkljucavam kucu i mobitel na uhu pridrzavajuci ga ramenom i pricam i zavrsim razgovor i padne mi mobitel na pod, znaci visina cca 1,7 m. i zbloksa se, nist probam ga ugasit nece, izvadim bateriju, upalim ga i radi ali svjetli ekran samo bjelo, napamet ukucam pin i mogu zvat i mene se moze zvat. sta bi to moglo otic u jednom padu? kolko bi mogo bit popravak, ima ko slicna iskustva...
edit: nemrem ga ugasit s tipkom za gasenje, ko da se resetira ali nemogu vise upisat pin (ne prihvaca ga tj. nist se ne desava), ali kad izvadim bateriju onda prihvaca pin i sve ok. cijelo vrijeme na mobu svjetli samo pozadinsko svjetlo, a ovo upisivanje pina i zvanje je na slijepo i napamet.
hvala
nove informacije, neznam zasto sam mislio da ce pomoc ali napravio sam hard reset s kombinacijom tipki i sad kad ga upalim se cuje svaka tipka koji stisnem ali pin ne prihvaca, ko da trabam poslije hard reseta jos neki kod ukucat prije pina? jel zna netko?

Odgovori uz citat
Bookmarks