frend zvao u EM za svoj MDA Vario i ista prica... 1400kn... nazalost Vario stoji vec 2 mjeseca doma sa razbijenim ekranom a star je svega 4 mjeseca...
frend zvao u EM za svoj MDA Vario i ista prica... 1400kn... nazalost Vario stoji vec 2 mjeseca doma sa razbijenim ekranom a star je svega 4 mjeseca...
ok zahvaljujem na odgovorima,znaci za sada mi je jedina rijesenje kolko vidim to nabaviti iz vana,tamo je 100 €.Eto poslao sam frendu mail dali mi moze to dobaviti pa poslati iz Njemacke.Cekam odgovor pa cemo vidjeti.Ako stigne poslati
u neki servis da oni to ugrade.A eto do tada cu traziti po oglasnicima mozda i naletim na koji da je neispravan a display sljaka.
au za 250 je stvarno na poklon;9 ma da evo sad lovim nekog compacta na ebayu pa ako uleti sta povoljnije,a ovog cu ostaviti i cekati na neki display mozda naletim..nadam se da nece biti problema s otkljucavanjem ako uleti sta.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks