Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Threaded View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najprije pozdrav svima,

Eto igrom slučaja upišem ja u google lfccro da vidim gdje se spominje, i naiđem na ovu stranicu

Ja sam administrator lfccro.com-a i vidim da ovdje ima ljudi sa entuzijazmom koji bi pisali novosti vezane uz Liverpool. A ja takve ljude upravo tražim!

Forum lfccro-a je već imao portal (joomlu), no kako sam uglavnom samo ja pisao, u nedostatku slobodnog vremena sam ga zatvorio. Krenuo sam sa kolegom s faxa u izradu potpuno novog portala, i čim završe ispiti (nakon 14.07.) on kreće u pogon. "Prototip" možete vidjeti ovdje http://www.lfccro.com/snews/ Naravno, još će doživjeti izmjene (background ponajviše), a svi tekstovi su bezveze stavljeni.

Tako da ja pozivam Pancho Villu, a i ostale ljubitelje LFC-a da se pridruže našoj zajednici na lfccro forumu, te tamo dogovorimo pojedinosti oko pisanja novosti na portalu.

Naravno da ja nemam ništa protiv vašeg novootvorenog portala/foruma, no, Krompirko je rekao i više nego precizno kako stvari stoje sa "kopijama". Ionako nas (LFC navijača) malo ima na ovim prostorima - što znači da smo zajedno jači

Inače, za razliku od vašeg novog portala, ja imam zakupljenu domenu i hosting, tako da su nam ruke potpuno otvorene za sve ideje i zamisli
    Zadnji uredio Zoky-lfccro : 01-07-2007 u 12:42

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove