Vjeruj mi, ja ovo tebi pišem baš zato što sam kroz evo već 8 godina iz mnoooogo svojih prvih projekata izvukao istu tu pouku..
Nisam ni ja Čak Noris da sam iz prve osnovao nešta veliko i nešta posebno...
Sve moje postiguće se pazi sad, baziralo na čistim promašajima...
ali željom da budem bolji, iz godine u godinu eto razmišljanja su mi se promjenila i svaki noviji projekt je bio sve bolji i bolji...
Ako bar ništa ne očekuješ uči se, i eto, vidim, dobro prihvačaš kritike...
Da sam ja na tvom mjestu i da želim nešta revolucionarno napraviti, evo baš u vezi liverpool fan portala, ja bi kontaktirao osoblje sa http://www.lfccro.com/
I ponudio im pomoć, ideje...
Koliko vidim, web masteri na lfc odlično rade posao, ali nemaju ideje za sadržaj koji će stavit na portal, jer da su imali već bi bio online...
Pa bi ti mogao eto pridonjeti svojim idejama ako te žele kao ravnopravnog člana među organizatorima...
Mnogo je bolje kad se mnogo ljudi složi, iz raznih dijelova HR i naprave jednu kvalitetnu stvar nego da svako od njih pokuša napraviti svoje...
mogu ti stvar pojednostavnit usporedbom recimo cafe.mobil.hr projekta.
Da je svaki od moderatora određenih sekcija napravio poseban forum... tipa:
samsung forum, nokia forum, motorola forum, to nebi bilo to. Sadržaj multimedije bi se krao sa jednog foruma, stavljao na drugi, a projekti pojedinačno nebi bili uspješniji nego kad je sve to dobro organizirano pod jednim projektom...
ista ti je stvar i sa oglasnicima...
recimo imaš internet oglasnike... oglasnik.hr, kupiprodaj.net, automobil.hr...
i odmah se vidi koji je od njih uspješan koji ne.
oglasnik.hr je uspješan samo iz razloga što je on jedan od prvih hrvatskih internet oglasnika...
dok ti je recimo kupiprodaj nedavno osnovan.
Sad našla se ekipa koja je željela napravit i auto oglasnik...
mnogo je veću popularnost stekla grupa kupiprodaj zato jer su oni svoj cms prošiliri i na 4kotaca.net , te su ta dva projekta u sklopu jednoga...
dok recimo automobil.hr koji je osnovan kao zasebni, nije stekao tu popularnost... isto tako i auti.hr
Bookmarks