Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Tema: N95 razlika

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam da se bilo govorilo da se mobiteli preko 2000 kn ne kodiraju pa me to zanima. nebi ga ja kupovo pa otkljucavo jer onda gubim garanciju

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    Nokiu N95,7370...
    Operater
    Je i jmbg
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam Nokiu N95 i uzela sam je na t-mobile jer su mi oni rekli da će moć ić na sve kartice...i posli idem ubacit vip karticu - NEĆE!!! Ja ostala puf...koji k.... je sad?! I onda se nisam tila tamo vraćat pa se svađat...sad mi je ža zbog toga!
    E i idem u dućan za mobitele u jedan mi reću da nema teorije da se N95 odblokira na sve kartice,
    dok u drugom su zvali mobis electronic i tu su im rekli da je moguće odblokirat je i da to dođe 400 kn i gubim garanciju na 2 god...eto tako da znaš...a ja svoju nokiu mislim odblokirat samo ne još,prvo ću pričekat malo jer sam je nedavno kupila,pa da odmah ne izgubim garanciju...
    A i malo me strah da mi se ne obrišu neki programi koji su već bili na mobitelu prilikom kupnje...pitala sam oće li i oni sve nešt nesigurno odgovaraju...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao besthia Pregledaj post
    Ja imam Nokiu N95 i uzela sam je na t-mobile jer su mi oni rekli da će moć ić na sve kartice...i posli idem ubacit vip karticu - NEĆE!!! Ja ostala puf...koji k.... je sad?! I onda se nisam tila tamo vraćat pa se svađat...sad mi je ža zbog toga!
    E i idem u dućan za mobitele u jedan mi reću da nema teorije da se N95 odblokira na sve kartice,
    dok u drugom su zvali mobis electronic i tu su im rekli da je moguće odblokirat je i da to dođe 400 kn i gubim garanciju na 2 god...eto tako da znaš...a ja svoju nokiu mislim odblokirat samo ne još,prvo ću pričekat malo jer sam je nedavno kupila,pa da odmah ne izgubim garanciju...
    A i malo me strah da mi se ne obrišu neki programi koji su već bili na mobitelu prilikom kupnje...pitala sam oće li i oni sve nešt nesigurno odgovaraju...
    ne bih ti bas savjetovao da ga otkljucavas i izgubis dvogodisnju garanciju.

Slične teme

1. Razlika RAM DDR i DDR2
    By kiko323 in forum Stolna računala
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 30-12-2006, 01:12
  2. razlika k600i i k608i
    By 1142007 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 12-11-2006, 03:06
  3. razlika između v525 i v550
    By OBA in forum Motorola
    Odgovora: 13