Bas htjedoh spomenuti Cujica, ali me Syyy preduhitrio.
Mislim da cak pise "po originalnom Ferhatovicevom receptu".
Uglavnom, sarajevski jesu (tj. marka cevapa jest "sarajevski"), ali, ocekivano, nije to u rangu najboljih u Sarajevu, sto se okusa, kvalitete, ugodjaja tice, bar ako se mene pita. U svakom slucaju, isplati se probati.
Pitanje je zeli li netko losije, ali sarajevske ili bolje, ali banjalucke.
U Cvjetnom naselju su ok ("Pecenjara Cvjetno"), mozda tek nesto presitni za prosjecno nateceni domaci zeludac.![]()
Sto se cevapa, bureka i drugih pita u Sarajevu tice ("Svaka je pita pitica, samo je burek pitac!"), doslovno se moze pojesti gotovo na svakom koraku (i to ne samo na Bascarsiji) i iako ima izuzetaka, vise-manje vecina je dobra (odnosno, neusporediva s ovim po pekarnama u Zagrebu).
Preporucam i cevabdzinicu "Zmaj" na Hrasnom (Novo Sarajevo).
Takodjer, od kolaca i torti bilo bi dobro maznuti i "Havanu" - meni osobno jedna od najjacih torti.
U Zg za pite preporucam piteriju "Tomislav" - stanica prije okretista na remizi - nije najjeftinije, ali je najbolje sto se Zagreba tice.
A sad se odoh ubiti jer sam se napalio na zderanje, a maloprije sam izvadio kutnjak!![]()

), ali, ocekivano, nije to u rangu najboljih u Sarajevu, sto se okusa, kvalitete, ugodjaja tice, bar ako se mene pita. U svakom slucaju, isplati se probati.
), doslovno se moze pojesti gotovo na svakom koraku (i to ne samo na Bascarsiji) i iako ima izuzetaka, vise-manje vecina je dobra (odnosno, neusporediva s ovim po pekarnama u Zagrebu).
Odgovori uz citat
Bookmarks