Eh sad... suze će krenut na oči... Vjerujem da ih u Sarajevu ima kol'ko hoćeš (dobrih), al' u Zg nema. S toliko raje koja je došla za rata (i nakon rata) ovamo, da nitko nije otvorio poštenu ćevapdžinicu - ne mogu vjerovat.

Ajmo' napravit forumsku listu ćevosa? Ne onaj DOC koji je kružio, nego baš šta je tko osobno probao, nek navede kratko i da ocjenu, pa ćemo vidjet.
Recimo, da se veli gdje je ćevabdžinica (adresa, ime), pa da se ocjenjuje od 1 do 5 (kao u školi) kvaliteta ćevapa i kvaliteta somuna. Veličina nije bitna karakteristika, osim ako se radi o specifično malim ili posebno velikim porcijama - ali vjerujem da će se inače svi složiti da je bitnija kvaliteta od kvantitete.

Po meni, recimo, Rubelj ima konstatu u kvaliteti ćevapa, dakle uvijek su isti i jednako dobri (ili loši, kako se uzme), ali nisu mi nešto. Ono, daju se pojest, bez daljnjega, ali nisu ništa pošteno. Dao bih im neku trojku prema četvorci.
Srbin bi dobio četvorku, no lepinja mu je banana. Čingač, kako sam ranije rekao, ima jako velike porcije, no mješavina mu nije neka, ima i vegete i sode i puno svinjetine, tako da dobije 3 kod mene.

Usput, ima li uopće u ZG igdje ćevapa BEZ svinjetine? Sumnjam...