moTo, ne pomaze reset.Nikako da stignem da uzmem novi kabal pa da vidim da nije do kabla.
Najgore je sto ja ne znam gde je fiskalni racun, a to jemstvo imam ali nije nista popunjeno, nije zaokruzeno na koji uredjaj, ni serijski broj, ama nista.
Slao sam mail MSAN grupi i covek mi je odmah odgovorio, ali je mislio da sam iz Hrvatske, posle sam mu objasnio da sam iz Srbije i on mi je poslao listu svih prodavnica koje su zaduzene za servisiranje Vivax uredjaja.
Najgore je to sto je uredjaj bio oko 3000 dinara, tako da ako se nesto shebalo kostace vise nego ceo uredjaj.

Nego znate sta, ja sam nasao neki kabal koji sa jedne strane ima cinceve, dok sa druge ima scart, njega sam prikljucio na dvd i sve povezao ali i dalje nema slike, ni zvuka.Onda mislim da je nesto otislo da nije do kabla...
A uredjaj je normalno radio, ja sam ga samo preneo kod mene u sobu i probao na mom TV i radio je i posle ga vratio u dnevnu sobu i ostavio, posle nekoliko dana kad sam hteo da pusti jednostavno nema slike ni zvuka.