Imao taj problem, u sevisu 350 kn ako nemas garanciju. Mjenjaju ti maticnu i jos neke gluposti. Ako imas garanciju onda nista ne placas. Cekas tjedan dana da ti ga slože.
Imao taj problem, u sevisu 350 kn ako nemas garanciju. Mjenjaju ti maticnu i jos neke gluposti. Ako imas garanciju onda nista ne placas. Cekas tjedan dana da ti ga slože.
jel' mora baterija biti puna? mislim da mi je baterija bila pri kraju, a mislim da ono punjenje preko usb veze ne radi sad dok je 'status quo'... jedino da napunim svoji bateriju kod frenda koji ima sličan mob...
Ne smeta mi sto spavam na engleskom, ali me nerviraju njemački podnaslovi
ako ideš s xs-om onda to mora biti puna a s far-om ne
Mi6 Black
nemoj ništa flashati ni niš,izvadi mmc iz njega pa ga onda upali i stavi na punjač,ili izvadi mmc pa ga stavi na punjač pa onda upali,ako neide onda pukni flash nemaš druge!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
evo konačno je sve riješeno... jutros sam napravio full flash preko FAR-a (i XS++) uz veliku pomoć MASVE kojeg ovim putem pozdravljam (kralj si!) sad je sve ok a nadam se da će tako i ostati... eto, problem je bio u softwareu koji se iz zasad još neutvrđenih razloga sam od sebe srušio... budući da je problem riješen može
... hvala svima, živili
![]()
Ne smeta mi sto spavam na engleskom, ali me nerviraju njemački podnaslovi
Bookmarks