Super izgleda. Baš mi se sviđa
It's nice to be important, but it's more important to be nice
pljunutu t610 mislim orginalnosti nikad kraja
lepo izgleda
meni se osobno ne sviđa, sad na prvi pogled mi liči na daljinski upravljač od televizora, mada to u usporedbi sa onom karticom nije tak velik, t610 je veličinom ko ovo crno tj. kad je sklopljen...
kaj oces ima najbolji ekran na trzistu-nvidijin chip
sličnost sa t610 je zapanjujuća.plagijatori.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
mobac je prekrasan..koliko kosta?? i jel ga ima u hrvatskoj??
nesto mi previse vuce na t610
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
isti T610. ja bi ih tužio!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ti to mene cimas whiteboy? nisam reko da je isti naravno da nije al ima dosta slicnosti bar na prvi pogled
kaj vise na ovom forumu nemogu nista ni rec.....
kad sam ja to reko da je kopija? problem je u vama jer pogresno shvacate smisao moje recenice.......
SAMO SAM REKAO DA JE S L I C A N!!!!!!!!
ti si ko moj bratic.... uvjek automatski shvacas u negativnom smislu... nisam reko da nesmije bit slican... to je samo izjava bila
meni se cini prevelik
nije to zbog crno srebrne boje neg, daj pogledaj malo taj ekran te zvučnik (dobro sad ti to nemreš usporedit jer nemaš T610 u ruci)Poslao: cyberphere
Pa dobro. Sličan je. A zašto ne bi smio. Pa svi mobiteli koji budu crno srebrne boje će biti slični
ne al ovaj sharp je pljunuti t610 od otvora za slusalice preko ekrana pa sve do funkcijskih tipaka, a i tipkovnica je slicna..
@velja prevelik?? daj ne kenjaj pa to je najlepsi smartphone na trzistu..
Poslao: vjeko
ne al ovaj sharp je pljunuti t610 od otvora za slusalice preko ekrana pa sve do funkcijskih tipaka, a i tipkovnica je slicna..
@velja prevelik?? daj ne kenjaj pa to je najlepsi smartphone na trzistu..
Pa ti očito nikad nisi vidio T610. Pa kak mu mogu biti tipke iste? Daj ih malo usporedi i reci mi po ćemu su slični osim po boji i izgledu zvučnika!!!
![]()
![]()
sori al bas mi ne lici na obicni mobitel..izgled softwera vuce na smartphone.. btw tipke su iste al ti si ćorav (samo kaj su kod ovoga spojene-usavrsene)
....btw nemoj mi sad govoriti kako tipke nisu iste i to.....jer koliko sam skuzio ti si tip vise za tehniku nego desing, pa zato ne pametuj u vodama dizajna..![]()
Bookmarks