Onaj prvi program zanemarite jer je ovaj drugi za klasu bolji i što je najvažnije RADI kak spada.
Dakle radi se o programu Phone Guardian. Prvo se treba instalirati verzija 1 koju možete skinut i odavde.
U isto vrijeme je instaliran i key generator kojeg treba pokrenuti (nalazi se u programima) i onda zapisati negdje ključ koji generira. Naon toga deinstalirajte taj program i key generator i onda se prelazi na instalaciju verzije 2 koju skinete tu.
Verzija 2 nije potpisana i treba je potpisati, ali ako neznate to napraviti, slobodno mi pošaljite IMEI vašeg telefona i ja ću to riješiti za vas i poslati vam natrag potpisan program.
Program je stvarno odličan, osobno sam se uvjerio kad sam ubacio drugu karticu u mobitel. Istog trena je napisao da je zaključan i počela je tuliti neka neugodna sirena koja uši probija, naravno, odaslao je poruku na broj koji sam mu odredio te u kojoj je pisalo točno vrijeme ubacivanja druge kartice, IMEI broj i nekakav IMSI broj. Uglavnom, ako se tako podesi, telefon je neupotrebljiv ako lopov nezna šifru. Najvažnije, program se nemože izbrisati niti sa hard resetom *#7370#.

Bookmarks