Jel mozes, ak na crno kupujes mob, ak vidis mp reci frajeru da ti ga zamjeni(mobitel)???
Ja sam isto tako mislio, al mi je jedan čovjek koji je stručnjak za LCD ekrane i takve stvari rekao da mrtvi pixeli ne mogu sami od sebe nastati, nego da se mogu pojačavati. Znači ako je na nekom mjestu vrlo sitan i oku nevidljiv mp, on se vremenom može povečati, pa to onda izgleda kao da je nastao. Ali se ipak neće pojavit sami od sebe na mjestu gdje ih nije bilo.Poslao: cyberphere
Mrtvi pikseli se ne dobivaju s vremenom. Ako se to počne dešavati znači da rikava LCD. Mrtvi pikseli nastaju prilikom proizvodnje i ako kupiš mob bez mrtvih piksela 99.9% je šanse da ih nećeš ni dobiti
Jel mozes, ak na crno kupujes mob, ak vidis mp reci frajeru da ti ga zamjeni(mobitel)???
da samo je pitanje hoćel li ti odmah primjetiti mrtvi pixel,a kasnije te čovjek može lagano odj...........Poslao: cyberphere
Pa naravno. Ako ima mrtvi piksel kažeš mu ili da ti da drugi ili nećeš uzeti. Tvoja je lova i on ti mora ugoditi
Koji je najsigurniji nacin otkrivanja mrtvih pixela?
ali bi trebalo slikat kao portret, jer se obična slika ne raširi preko cijelog ekrana...
Thx, nemam nokiju, kak doci do tog "portretnog" slikanja?
da tak ti je i na siemensu samo što je full screen!
Bookmarks