Prikazujem rezultate 1 do 25 od 38

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    45
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    Oprosti ali pricas gluposti. Naletio sam se s njima i od vremena kad se karte nisu mogle kupovati nego samo rezervirati na flyonline-u do evo neki dan.. nikad ni najmanje poteskoce osim jednog odgodjenog leta, ali za to su me nazvali!

2 mala; naravno da se ne naplacuje, uclanis se preko njihove stranice..
    Ne znam onda. Sori društvo na krivim informacijama. Ovo sam zaključio po tome što ni oni sami na direktnom broju nemaju pojma o mjestima na letu. Tako sam puna tri dana zvao mogu li dobiti mjesto na jučerašnjem letu-kazivali mi-ne možeš-zauzeto, da bi se 24 sata prije otvorilo samo jedno mjesto u bussines klasi koje sam odmah rezervirao, a kad sam došao kupiti karte, na šalteru su mi rekli-evo sada se oslobodilo mjesto u ekonomskoj klasi-možete slobodno ovdje.
    Pazi "križnog puta"-od potpune popunjenosti preko Bussines do normalnog sjedala u ekonomskoj klasi.
    Sve u 48 sati.
    I, kaj, da sada vjerujem u Fly online...
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Ne znam onda. Sori društvo na krivim informacijama. Ovo sam zaključio po tome što ni oni sami na direktnom broju nemaju pojma o mjestima na letu. Tako sam puna tri dana zvao mogu li dobiti mjesto na jučerašnjem letu-kazivali mi-ne možeš-zauzeto, da bi se 24 sata prije otvorilo samo jedno mjesto u bussines klasi koje sam odmah rezervirao, a kad sam došao kupiti karte, na šalteru su mi rekli-evo sada se oslobodilo mjesto u ekonomskoj klasi-možete slobodno ovdje.
    Pazi "križnog puta"-od potpune popunjenosti preko Bussines do normalnog sjedala u ekonomskoj klasi.
    Sve u 48 sati.
    I, kaj, da sada vjerujem u Fly online...
    To je normalno, ljudi se prijavljuju i odjavljuju za let. A kad kupis ili rezerviras kartu preko flyOnline-a sjedalo je tvoje, i sluzbenicima u poslovnici sustav ne dopusta da nekom drugom prodaju to sjedalo.
    Da skratimo; da si isao preko FlyOnline sustava sve bi to izbjegao

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove