pušiona curo! Mogla bi bolit guzica!![]()
Fuck the system!
ako vec ides busom, idi sa imotskim!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
išao tko AUTOPRIJEVOZ LIKA d.o.o GOSPIĆ, Trnovac bb ?kakvi su busevi?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Autoprijevoz Lika ne vozi za grad.
Evo, jutros sam letio za Zagreb. Ispred Airbusa Croatia airlinesa, bila su tri MD-82 Dubrovnik airlinea. Kasnili smo 20 minuta u polijetanju, ali imao sam filing ko da sam na frankfurtskom aerodromu-upadneš u kolonu, pa čekaj red kad ćeš poletiti.
Inače, Mala, oni su se izgleda skroz prebacili na charter. Jutros su letili za Touluse, Lyon i Nantes.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
vozi ap lika... nebi pisalo na str autobusnog kolodvora da ne vozi....
linija 6280 22:30 do 08:15 peron 401 cijena 190kn AUTOPRIJEVOZ LIKA d.o.o GOSPIĆ, Trnovac bb Stanice Popusti A/C - GOSPIĆ - DBK
samo izgleda mi jako jeftin, jos ima 30posto popusta za studente pa me zanima kako bus izgleda
da a za dbk airlines sam cula, jbga...
evo da javim da sam rijesila put, tamo idem busom a doma se vracam avionom, nasla sam onu za 200
![]()
necu otvarati novu temu jer bi i ova mogla posluziti svrsi,jel..
naime imam par pitanja u vezi putovanja avionom, preciznije zagreb-dubrovnik relacija. radi se o croatia airlines-u
malo sam proucavao te cijene karata kako do najjeftinije i to..
apsurd je da ne postoji popust za studente.
zanimaju me neke opce stvari, koliko prije leta se mora doci na aerodrom, koliko se ceka na prtljagu po slijetanju, da li se karta rezervirana online moze platiti i preuzeti odmah prije polaska lol to bi bilo to.
moze slobodno sto vise informacija to bolje. nisam nikad se vozio avionom pa me zanima..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
U pravilu, kartu moraš podići neka 3 ili 4 dana od rezervacije. Osim, ako nije najskuplja karta ili karta za Bussines klasu, onda te čeka i po tjedan dana.
Podići je možeš ili u poslovnici CA ili na Plesu, do 60 minuta prije leta (meni se znalo dogoditi i do 40 minuta zbog gužve pred šalterom).
Tako i na aerodrom, dovoljno ti je doći sat vremena prije leta.
Prtljaga se u Dubrovniku stvarno jako malo čeka! Odmah po slijetanju, u trajanju cca 10-ak minuta, već počne ići traka, dok u Zagrebu bi znalo proći i po 25 minuta.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks