Nek ti te novce investiraju na 30 godina, pa onda kad budes isao u penziju nazovi jahtu po mami.![]()
Nek ti te novce investiraju na 30 godina, pa onda kad budes isao u penziju nazovi jahtu po mami.![]()
ma, ti si zemsko.. tebi sam bitno da je ljepo![]()
pa nego kaj![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
. haha .sovinist loL
nautica uopće nije loša....sector ne bi preporučio..nisu više što su bili...
i ja sam bio u dilemi prije 6mj. +kao što smo pričali savjetujem JL F1 edicija,naravno ako bar imaš neko interesa za auteke,prvi put da netko ima licencu za nositi f1 znak na čuki,jako je rijedak,a kvaliteta na najvišem nivou za te pare u svim segmentima...
seiko sportura je mrak,ali za 3 soma,nema poštenog modela...
Ja ti preporucujem sat Alfa Romeo limited edition,ali ga moras naruciti iz Italije,sat je UBOJIT!!!!!!!!!
gledao sam JL F1, probao sam ih par, al nekak... ono, sat je mrcina, i sviđa mi se, al je previše sportski... ono, unutra ful natrpan i sve jake boje... a htio bih nešto elegantnije
@vjeko - hvala na adresi, svakako ću otići pogledati... jel znaš možda cijenu? gdje bi mogao pogledati za nju?
je mrcina je,ak si mali,ne bu ti pasao...
sat je sportska eleancija,možeš furati na kožnjak,na trapke i šulju,ali i na trenirku,to sa tissotom ne buš mogo...
tissot prs 200
moj
i naravno seljo edition
![]()
uzmi si neku FESTINU nisu skupe a satovi su prejebeni....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
2symbian: sorry; tek sam sad vidio temu i PM, nije me bilo online zbog ispita.
Lujo je dao dobar prijedlog: i ja bih preporučio Tissot. Cijenom su ti "tu-negdje", a Tissot je ipak Omegina podmarka..
Moj savjet i moja preporuka, "Rat-und-Tat": Tissot PRS 516
Cijena kronometra je 2.400 kn, kronografa oko 3.000 ili nešto više. Po meni best buy.
ovaj zadnji tissot je preheben...ne trabaš tražiti više,samo da je do 3 soma
i na šta je pala odluka??
ne kužim kaj će ti kopija...meni je to jadno,ak nemaš para za rolexa nemoj ga kupiti,kupi ono za kaj imaš...
evo ljudi, u velikoj sam gužvi... u nedjelju maturalna večer(hm... bili smo do pola 11 dopodne, jel se i to tretira kao večer?!?!) pa ponedjeljak spavanje pa u utorak usmeni iz hrvatskog i geografije a sutra iz matke... uglavnom, ne sjećam se više pisati na tipkovnici...
kupio sam jednu festinu, bum je uslikao... kockasta je...hhehehe
hvala na pomoći...
Kockastu festinu...? Vec mi se svidja.imam i ja jednu..
LOL, bože, a ja mislio SATA standard, a ne sat...i još se pitam kaj to radi ovdje
Hehe![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
glupa temA jelda? ona "bojite li se igle" je jača...đizus...
O čemu ti? Nije glupa tema uopće![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
[QUOTE=@bLd@;609571]imam ti ja kopiju rolexapa javi ak te zanima samo treba promijeniti bateriju
[/QUOTE
mogao bi uzeti, al uslikaj sat. lol pa kaj rolexima crkava baterija,heh
@smogy da, jadno je. nosio bih ga po kvartu, eto toliko sam da ga imam![]()
jel netko zna gdje ima u zagrebu urar ili dučan gdje imaju
seiko satove... zanimaju me ove nove sportske ... ona serija sportura..
vidio sam da dođe cca 6000kn![]()
i da ako netko zna kolko dođe osnovni model oriđiđi rolex ?
i da uopće imam rolex svoj dučan ???
tnx![]()
Bookmarks