Zadnji uredio geco : 13-12-2008 u 16:35
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
FatalERROR evo tvog REST-a
stavio sam ti za r1bc002 i za r1bd01 za jdflasher i SEtol,upute su takoder u arhivi
To nije sad vu trendu"
drago mi je da sam pomogao![]()
To nije sad vu trendu"
@geco, samo FS. Na K750@W800.
link za XS++ u prvom postu ne radi vise.
www.iprotebe.cz ili nesh slicno tome!!!
###1410989180026
Ili google najbolje!
imam problem. flashao sam k750i red36 u w800 po uputama sa prve stranice i nema hrvatskog jezika. Samo mi nudi according to sim ( on ispadne engleski ) i engleski .
Imaš jednu verziju maina a drugu FS-a ili si krivi custom ubacio.
odabrao sam onaj EMEA_2 za customizaciju.
nego sto se desilo je da sam nakon flashanja fs-a pa prilikom spajanja da se ide na customizaciju zaboravio stisnuti connect u xs-u pa se mob upalio i isla je ona crtica kao kad se na kompu nesto instalira.
Sta sad ? Dali se moze flashanje ponoviti ? Sta onda odabirem tamo, k750 ili w800 i dali su ovi fs i main isti kao i za pocetno flashanje ?
Sve isto kao početno. Ili bolje, reflashaj samo FS.
ok. sve sam ispocetka i sad radi. Hvala!
i flash driveri se nisu instalirali na onaj nacin desni klik pa install nego sam nasao upute ovdje:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=17540&hl=
pa ako ce nekome trebati.
htio bi ispraviti batery bug na k750i@w800i, spojim se sa farom preko sefp plugina, i pojave se dva foldera flash i fs, i kad zelim uci u bilo koji od ta dva samo stane, i neide dalje.. u cem je problem?
Ne bih tocno znao, ali sefp je prilicno zastario, zasto ne koristis jdflasher?
probo sam sa jdflasherom sad, isto uđe u mobitel, i kad ocu uci u bilo koji od ona dva foldera izbaci neki error i izađ.. mobitel sam flasho sa xs++ i sve je radilo kako treba..
jel se uopce valja mucit s tom baterijom, jel bude velika razlika? kad na mobitelu neslusam pjesme i to izdrži oko tjedan, a kad slusam onda se isprazni za jedan dan..
hmm mozes pokusati sa novim usb flash driverima...
koliko se ja sjecam moguce je taj bug popraviti i preko XS-a...nemoj me uzimat za rijec...
u mene je normala da traje 7 dana uz normalno koristenje...a do nekih 5 ukoliko se slusa muzika!!!
###1410989180026
Samo treba editirati GDFS i vratiti ga XS++-om.
ili najjednostavnije preko XS++ odmah ucitati skriptu u GDFS,ali prije toga backup![]()
To nije sad vu trendu"
ipak je ostalo nesh u glavi...ima skoro godina dana od kako nisam radio ni sa FAR-om ni icim drugim...
###1410989180026
napravio sam backup sa xs-om.. i s cim sad mogu editirat taj backup? s kojim programom? i kako?
pa ima negdje upustvo ovdje...zaboravio sam i ja sad kako ide napamet!
###1410989180026
Bookmarks