moras instalirat drivere za W800i... ne usb flash
moras instalirat drivere za W800i... ne usb flash
###1410989180026
da znan a stvar je u tome sto san ih vec instalira i nista vec san ima ovakvih reka bi problema jer cesto reinstaliran windowse i radin format hard disca a i nesican se kako sanb to bija rjesija
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
Evo trebam nesto... ovaj put za SE K750i
Po vama najbolji camera driver za taj mobitel, mozete i link zta download ostavit... hvala
mozda me nisi razumio... ako si skoro flashao mob... onda nemoras instalirati usb flash drivere jer su oni isti za svaki telefon.. tebi su sada potrebni usb driveri za W800i. jer vise u tebe hehe nije K750i nego je W800 pa ti trebaju usb driveri za taj telefon!
###1410989180026
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
aha znaci... nije u tome... imas one na pocetnoj stranici... a imas i one na iprotebe.cz... jbg meni ti rade besprijekorno evo skoro godinu i pol!
###1410989180026
evo sredija san nego znate li moze li se kako promjenit izgled slova u porukama ili izborniku
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
slova se mijenjaju preko layout-a ... a masva je rekao da se ne moze mijenjati font... nego samo velicina... i da li zelis da budu bold ili ne!!! imas u ovoj temi to
###1410989180026
uf... sumnjam da ces to tek tako lako naci!!!
###1410989180026
Ja ne sumnjam, jel posjedujem to, pa sam ti uploadao, evo i linkova
Ime slika od W800
Ime slika od K750
mislim da je to to što si tražio
pa drago dijete kak si to naso???
###1410989180026
Iskreno neznam...al znam da imam na kompu, pa sam uploadao...
, fakat jako korisna stvar i nadam se da će sad bit puno novih gfx ova
![]()
Zadnji uredio bluex16 : 22-03-2008 u 15:19
zanima me dali se može kako promjeniti drugačiji font slova na SE K750@W800i???![]()
e ljudi moji vi ste neinformirani totalno,ima na mobilefree.ru odavno
zaviri ovdje: http://209.85.135.104/translate_c?hl....php%3Fcid%3D4
pa drago dijete kak si to naso???lol
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
ispricavam se sto odgovaram na tako stari post,ali da se zna jedno:jedino w800 R1L002 podrzava flash wallpapere i screensavere,i to je sve kaj w800 i *.swf mogu zajedno.e pa znate šta ljudi...već mi je dosta tih tvrdnji da na K750i/W800i ne idu flash teme,pogledajte ovo i onda recite da to nije flash meni!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=r2ChB7VkJW4
neznam kako je taj tip to uspio napravit,al vjerujte mi dečki...ako treba ja ću visit cijelu godinu za kompom da bi skužio kak to složit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw...flashao sam mob na r1l002 firm i rade mi flash fileovi...ne mislim flash meni nego swf wallpaperi itd...a mogu i gledat flash menije na mobu kak izgledaju...fućka mi se za patcheve...ovo je bolje!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kaj se videa tice,ovo je obicni fullscreen menu,ako malo bolje pogledate mozete s desne strane vidjeti scrollbar(seljak,mogao je bar layout promijeniti)
uglavnom,video je cisti FAKE,w800 jedino s r1l002 verzijom firmware-a moze otvarati .swf fileove i korisiti ih kao wallpaper i screensaver i nista drugo
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Zapravo, postoje dvije verzije firmwarea za W800 koje podrzavaju Flash, ali to sve je vec davno i mnogo puta receno. Nema potrebe ponavljati.
jucer mi se desila cudna stvar.imao sam na w800 sa mainom i fs r1bc002,i kada sam sa jdflasherom stavio r1bd001 main,vise nisam imao nijedan drugi jezik osim engleskog.probao sam ponovno customizirati fs i nista,stavio sam ponovo cijeli fs i opet nista,i main sam opet probao staviti i opet nista.
customizirao sam sa XS++
zna netko kak da to rijesim?
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
nisam te pas skontao... al pokusaj ovo:
main +fs - EMEA2
ako ne onda skini si language pack gdje imas hr.lng i prek far-a ubaci u mob i to je to!
###1410989180026
nemoguce! nezna sta da ti kazem...
###1410989180026
To se i meni desilo na K320, mislim da je bilo zato sto custpack nije odgovarao FS-u, mislim da po CDA broju. Provjeri si to.
EDIT:
Sad sam se sjetio da za K750 nema posebno custpackova, nego su ugradjeni u XS++...
Onda ne znam.![]()
Bookmarks