Flashanje ti troši bateriju ko blesavo...zato ima veze da je baterija puna![]()
javit cu ja vama kad sutra odnesem kod majstora, kaze 15 KM ili vasih 55 Kuna ako se mogne popraviti. samo ne kontam i kad je puna baterija kakve to veze ima...![]()
Zadnji uredio DARK MESSIAH : 04-07-2007 u 23:55
Flashanje ti troši bateriju ko blesavo...zato ima veze da je baterija puna![]()
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
ma vidjecu. javim ti kako ce proci
Ja ti savjetujem da ne nosiš mob kod majstora, popušit ćeš bezveze 15KM, a to središ za 10-15 minuta.![]()
to cu i uraditi. recite mi gdje da skinem PhoneXS++ 1.2 znaci onu stariju verziju bez ovih bruteforce zajebancija
hehe pocinjem se kajati sto sam ikako uradio ovaj flash![]()
Zadnji uredio DARK MESSIAH : 05-07-2007 u 12:37
Komotno možeš i sa novim XS++ ja nisam vidio nikakvih problema, čak mi i sam završi finaliziranje flasha (onaj bug kad trebaš prekinut flashanje iako piše da nije gotovo, objašnjeno u prvom postu pred kraj).
Napuni bateriju ili posudi punu i prati postupak kao u prvom postu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jao ljudi vi bas ili necete da kontate ili ne kontate. sorry malo sam nervozan zbog ovog svega. Xs++ nece da prepozna mobitel. cak ni punjac ne moze puniti mob
Pa Carbon je lijepo napisao da se živ izmučio (da ne kažem nešto prosto) za mob jer ga nije mogao flešati - zašto? zbog prazne baterije! Kad ju je napunio mu je skužilo mob i voila. Probaj prvo sa baterijom, ako neće onda je drugi problem.
pa zar se ne sjebe mob totalno kad stavis u njega patch za pogresan firmware?
pa jel ti ne citas postove ili bas ne kontas ili ne zelis skontat?
1. dok je mob spojen ono ko citac kartica baterija se puni a kod flashanja komp trosi struju iz moba , da vidis kad ti bruteforce traje 6-7h kak se baterija ugrije i ostane na 3-4%
2. spojit se nece jer je baterija prazna , samo zbog toga
3. iako mobitel ne prikazuje da se baterija puni ona se puni , a ne pokazuje zato jer si s*ebo soft i ... uglavnom baterija se puni
zakljucak : napuni bateriju pa probaj![]()
![]()
Zadnji uredio Most Wanted : 05-07-2007 u 13:53 Razlog: nes sam sjebo , eo sad sam ispravio gresku :D
Eh sad.. nisam siguran. Probaj onda čekat da se javi netko stručniji, neznam što sve dira taj patch.
Iako sudeći prema ovome što sam do sad skužio, dira samo main (ili fs, nisam siguran) što nije problem opet ubaciti. Ne vjerujem da dira gdfs ili nešto riskantnije, inaći bi na svim tutorialima za patchiranje velikim slovima pisalo da obavezno napraviš backup gdfs-a.
@most wanted ja kad sam sa farom radio to umjesto onog da radi nesto vkp ja sam kliknuo raw nesto !!! nadam se da se moze popraviti. evo spremam se da idem majstoru ali cekam ima li neko bolje rjesenje
![]()
![]()
a jesi ga probao ponvno spojit s farom i jesi napunio bateriju
stavio sam da se puni jedno sat vremena. ali far nece da prepozna.i dalje. most wanted mozes li na msn da vidis ima li ista od ovog
EDIT:
hehe upravo sam odnio u servis kod najboljeg majstora u gradu... Kaze on svaka ti cast,kak si ovo uspio. vjerovatno sam izbrisao IMEI. i sad on je pokusao sa servisnim kablom koliko sam vidio. ali morao sam ostaviti kod njega mob. sutra idem po rezultate. kaze da ce probati sa nekim top pointom, sta mu li ga je to? kratak savjet za flashere "dva puta mjeri, jednom rezi" a ne kao ja, zaletio se i evo rezultata!
Zadnji uredio ravilov : 05-07-2007 u 16:19
Na ovo ti mogu samo ovo reći:
-Dok mob samo flashaš s XS-om nemožeš ga shebati. To ti je isto ko s kompom: možeš nešto zeznuti i srušit Windowse i neće ti radit, ali isto tako možeš ih i ponovno instalirati.Tak i mob, možeš mu zeznuti firmware, ali možeš ga i ponovno ubaciti. S Farom neznam, ja sam ispočetka probao raditi s farom, ali meni xs++ izgleda puuuuno jednostavnije, tak da sad radim s njim.
- I još nešto: PhoneXS nije isto što i XS++.
hehe sorry. da to je rekao. sta je to![]()
![]()
. i rekao je da mi ne moze vratiti nazad w800i ? sta bi mu to moglo znacit?
Zadnji uredio DARK MESSIAH : 05-07-2007 u 17:01
Dali se može na memory sticku složit mapa i u nju se stavi nekoliko camera drivera, a u mob su samo flesha shortcut. I tad kad želiš koristiti određeni driver samo ga preimenuješ U Camdrive0.dat. Dakle dali pali fora kao kod menija?
jos jednom pitam dali mi neko moze uploadati w850 drivere za zvuk ?
For the hoven lands...
eo uspio sam ih izvuc iz svog w850
http://www.speedyshare.com/465829465.html
Koje patchove je najbolje stavit u w800? Ubacio sam za radio, pa da gumbom od kamere palim i gasim svijetlo. Šta još preporučate da se stavi?
Kada sam spojio xs++ s mobom pokazao mi je ovo:
23:43:10| PORT STATUS: ACTIVE
23:43:10| Baseband ID: 8040
23:43:10| Hardware Platform: db2010 Marita compact
23:43:10| Protocol Version: 3.1
23:43:10| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
23:43:11| EsB: Failed
23:43:11| ***** Sending PRODUCTION_ID LOADER
23:43:11| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
23:43:12| EsB: Failed
23:43:12| Error: loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin is missing
23:43:12| Activating GDFS...
23:43:13| Binary acknowledge failed with: cd
23:43:13| Failed
23:43:13| Failed
23:43:13| Activating GDFS...
23:43:14| Binary acknowledge failed with: cd
23:43:14| Failed
23:43:14| Failed
23:43:14| Activating GDFS...
23:43:15| Binary acknowledge failed with: cd
23:43:15| Failed
23:43:15| Failed
23:43:15| Activating GDFS...
23:43:16| Binary acknowledge failed with: cd
23:43:16| Failed
23:43:16| Failed
23:43:16| Activating GDFS...
23:43:17| Binary acknowledge failed with: cd
23:43:17| Failed
23:43:17| Failed
23:43:17| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:n/a)
23:43:17| ...using GDFS name
Da mi je sad vidjet facu koju sam imao dok mi je to izlistavalo
Mob mi normalno radi.
Carbon brate nemoj se zajebavati. I ja sam to radio samo sto sam ja imao manje srece, pa sam dobro sjebo mobitel...najgore kod covjeka je to sto nikad nije zadovoljan.eto flashovao si mob stavio drivere, ostavi ga.pusti patch kraju. Dejan86 respect, ali mislim da pretjerujes sa patchovima. koji jos nisi stavio. bojim se samo da ne sjebes mob. i ja sam razmisljao sta mu moze biti ali izgleda da je tezak problem sada
Bookmarks