Za drivere za kameru pogledaj post iznad (kad vec neces koristiti search).
Pomocu Fara ili XS++ kopiras fileove camdriver0.dat i camdriver1.dat na komp, pa ih poslije vratis ako hoces.
Ako si mislio mogu li u servisu skuzit da si stavljao druge drivere, naravno da se sve moze skuziti, pitanje je samo koliko ih je briga, tj. koliko ce se potruditi da provjere.
e vidim da link za download XS++ neradi
pa ako ko bude trebao evo link http://sonyericssonblog.wordpress.co...s-31-released/
ili jednostavno odes na se-nse.net i to ti je home od xs++-a
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
e evo sad bih pokuso ubacit drivere za zvuk i kameru u K610i s vodafonovim softweromi
oso sam na FSX i start FSX i vec mi duze stoji na k510i je ceko pol min a ovdje vec duze i pise mi dolje XS++ is now brute forcing this may take some hours
kolko to moze trajat i dali ce biti posljedica i kakve ce biti ako se prekine
Zadnji uredio TXS : 18-12-2007 u 23:14
Ne mogu ga sad naći na kompu, a na mobitelu sam ga jučer izbrisao, dosadio mi je.
Našao sam taj skin na se-nse, pa ako ti se da, traži...
EDIT:
Evo, našao sam sad, sasvim slučajno....
http://forums.se-nse.net/index.php?a...e=post&id=8819
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
kak da napravim back up i spremim original drivere pa da ih mogu stavit kak i tosharu
Pa kopiras acoustic driver (sve iz foldera /ifs/settings/acoustic) iz mobitela na isti nacin kako kopiras novi na mobitel.![]()
Zadnji uredio ravilov : 19-12-2007 u 02:23
pa sto si dzabe otvorio novu temu... kad si ovdje vec pito....
@carbon
hvala
###1410989180026
pretpostavljam da ne moze, ali ipak, zanima me onaj TrackID dali bi to moglo na w800? vidio sam da na nekim novim modelima ima ta opcija...
ZubøCяew
ne moze, novija je verzija softvera druga zastita i druga hardverska platforma.
Ne moze kao dio firmwarea, ali moze kao mala Java aplikacija.
Aplikacija se zove trackid_11.jar, moze se skinuti ovdje i funkcionira tako da normalnim Recorderom snimis pjesmu, i onda snimku preko te aplikacije posaljes na njihov server, pa ti vrati odgovor. Aplikacija inace simulira kao da se spaja W710, jer server ima filter po modelu, tj. ne pusta sve modele.
i koliko to para uzme? otprilike?
ZubøCяew
Nemam pojma, nisam bas gledao.
Slanje traje max. pola minute, pa ti racunaj koliko je to GPRS-a.
U principu, potpuno je isto kao i kod "pravog" TrackID-a iz firmwarea, buduci da je i on besplatan ako izuzmemo GPRS promet.
No prog je malo cudan, nece slati direktno, nego zahtjeva da mu upises adresu nekog anonymous proxyja...
Otkad sam K800 flashao u K810, a kasnije i nabavio K810, prestao sam se zezati s time, buduci da sad to imam u firmwareu.![]()
Haha...Iskoristio sam ono za povecanje sms spremnika i pise mi da mi mob sada ima 25962 mjesta za poruke...Na w800i
Lol....
Koliko vi imate?
pa to ti sve zavisi od memorije slobodne na telefonu... mene zanima da li postoji nacin da se to napravi pa da to radi al na memoriji memorijske kartice...
razumijete sta mislim???
###1410989180026
mobitel ima 10 MB memorije. A ja mislim da bi to tribalo radit i na njemu samo treba nesto preuredit a ja neznan sta, mozda je u njemu neki fajl koji to zasticuje
Ovdje se ionako ne govori o V630. Za njega postoji posebna tema. Molim drzati se on-topic.
Bookmarks