Evo camera drivera kopritis v.1.0 k800 code based i zuza 16X:
http://rapidshare.com/files/73377836...bil_2.rar.html
I Soft D750i CID 49:
http://rapidshare.com/files/73380103...mobil.rar.html
poz
ako neko prije ne stavi, ja cu vam uploadati oba drivera veceras
@ Saf ne znam zakaj ce ti d750, imao sam sve te softove i ipak w800i r1bc002 najstabilnije radi. na ostalim mi se ruse aplikacije, stekaju patchevi, ne rade servisni testovi itd. imaju zaista mnogo bugova. pa eto kako hoces stavicu ja sve to veceras, ako ne zaboravim
btw moze li meni ko do veceras uploadati far za cid 49 sa svim sefp koji imaju. imam dva ali ne rade. tj konektuje se tel ali kaze mi da mi treba service cable, dok drugu na cid 36 sve fercera. drugi samo kaze error, ali tel prepozna. treba mi za patcheve jer svaki drugi dan flasham mob, tj experimentiram![]()
Zadnji uredio Ico86 : 30-11-2007 u 10:17
Evo camera drivera kopritis v.1.0 k800 code based i zuza 16X:
http://rapidshare.com/files/73377836...bil_2.rar.html
I Soft D750i CID 49:
http://rapidshare.com/files/73380103...mobil.rar.html
poz
E imam jedan problem. Prije tjedan dana ispo mi K750 sa softwareom od w800 (CID 36) i puko mu display. I danas zamjenim display i kad sam ponovo upalio mob vidim sve radi al vise ne mog upalit kameru. Stisnem ono dugme za kameru i on mi upali kameru i odma ugasi. Cak sam 2 puta reinstaliro soft od w800 i opet nist. I mjenjo sam drivere za kameru i nist. Ima ko kakvu ideju?
probaj stavit patch ignore closed latch
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
a jesi li flashao cije FS... pretpostavljam da jesi, al et opet pitam jer i kod mene je to bilo nekad al ssam rijesio sa flash FS
###1410989180026
Ne kuzim sta oces rec. Kad sam mjenjo softwer koristio sam XS++ 1.5. I za software sam koristio dadoteke koje su u tutorijalu na pocetku tam na prvoj stranici. A flashao sam i FS i MAIN
E da, jos sam nest zaboravio rec. Jos kad sam imo software od k750 mobu isto mi se tako odjedom pokvarila kamera. I onda sam promijenio software na w800 i kamera radila, tad mi je prvi put puko display i zamjenim ga i sve radi, i onda mi opet prije tjedan dana pukne display i opet zamjenim i sad nece da radi.
P.S. Ne pitajte me kako sam 2 puta uspio razbit display.
Zadnji uredio n1ck1 : 02-12-2007 u 02:43
Kako pojacat zvuk u slusalici (za vrijeme razgovora)? Stavio sam w800 soft, prije sam bio samo audio driver promjenio al ni jedno ni drugo nema efekta, pretiho je u razgovoru... Jel se da sta napravit po tom pitanju?
da se napravit,tako da promjenis acoustic drv za zvuk u slusalici
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
to ti je tako kod novijih mobova,necu vise objasnjavat jer sam vec 5 puta postao o cemu je rijec,ukratko ne moze se to popravit
jel to onda samo jedan file unutar acoustic foldera ili? ajd pliz neki info kak se zove il di da trazim... jucer sam prvi put flashao se, ne kuzim se bas ko u moto.
edit: znam sta mi treba (handset_0_call.apf) ali koji driver je pojacan? skinuo sam jedan ali nema bas neke razlike...
Zadnji uredio BM0021 : 02-12-2007 u 12:03
hocu da kazem da ides ponovno flashat main i fs ako to vec nisi rijesio... ja sam na taj nacin rijesio problem sa kamerom s tim da mi se vise nije pojavljivao taj problem...Ne kuzim sta oces rec. Kad sam mjenjo softwer koristio sam XS++ 1.5. I za software sam koristio dadoteke koje su u tutorijalu na pocetku tam na prvoj stranici. A flashao sam i FS i MAIN
E da, jos sam nest zaboravio rec. Jos kad sam imo software od k750 mobu isto mi se tako odjedom pokvarila kamera. I onda sam promijenio software na w800 i kamera radila, tad mi je prvi put puko display i zamjenim ga i sve radi, i onda mi opet prije tjedan dana pukne display i opet zamjenim i sad nece da radi.
P.S. Ne pitajte me kako sam 2 puta uspio razbit display.
et sretno i javi
###1410989180026
Jel moze neko dat link na neki handset_0_call koji koristi a da se dobro cuje? Koji god stavim malo se poboljsa ali daleko od toga da bi mogao normalno pricat na ulici... Treba obrisat oba ...0_calla i prebacit novi? Il nesto krivo radim...?
pa zasto ne skines komplet neke drivere za zvuk imas na iprotebe.cz raznoraznih
###1410989180026
jesam, pojaca se zvucnik za muziku tj straznji al zvuk u razgovoru ostane jednako tih... sad je malo bolje s nekim driverom al jos uvijek to nije to.
ljudi je li mi mozete reci nesto o ovim verzijama softa za W800i???
R1NA005
R1N035
R1L002 - ovo je onaj koji podrzava flash wallpapaere... al sta je sa ova dva je li to nesto novo il staro ko godina?=??
###1410989180026
ono drugo dvoje je staro.....
Pa vec sam objasnio da mi se to prvi put javilo kad sam jos imo soft od k750. I flasham i FS i Main u w800 i kamera radi. I onda mi prvi put pukne display i zamjenim ga i sve radi. I sad mi prije tjedan dana opet pukne display i zamjenim ga u petak prije 2 dana i vidim ne radi kamera. I flasham mob 2 puta ponovo u w800, i flashao sam i FS i Main i opet isto, kameru upalim i odma se ugasi bez ikakog upozorenja. Jedino ak ima neki drugi Main i FS pa da probam s tim.
Hvala na odlicnom tutorialu, evo ja sam radio sve kako je napisano i sad imam k750i sa w800i software-om (i custom menu). Ovaj problem sto se javlja svima koji nisu customizirali FS je zbog ovog djela tutoriala :
"Start > connect > označiti Customize File System > izabrati phone model w800 > označiti CDA and Region EMEA_2 > flash > disconnect > reset"
To se i meni dogodilo, ja sam nakon ovog djela "flash" nakon odspojio mobitel (prije nego je program sam trazio da se odspoji mob u roku od 8 sekundi) i mislim da se to mnogima dogodilo, mozda bi bilo dobro da nadopisete iza "flash" da treba slijediti upute koje program daje, jer mnogi to (kao i ja) prvi puta ne znaju.
Uglavnom super tutorial!
znaci nista to ... ne isplati se...ono drugo dvoje je staro.....
###1410989180026
kako si ti brown prebacio u w800?
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
nasao sam firm za w800 brown... sve radi bez problema! osim sto mi je i dalje pretiho u razgovoru sto je bio glavni razlog za flashanje zapravo.
Bookmarks