nemos flashat mobitel s praznom baterijom uopce![]()
Ako flasham mob na praznoj bateriji jel se gubi kapacitet ?
nemos flashat mobitel s praznom baterijom uopce![]()
For the hoven lands...
cak se preporucuje da se baterija napuni do kraja tj. 100% prije flashanja...
@Xulos
ne bi se ja s tim slozio... ja sam uspio flashati sa samo 5% kapaciteta baterije... eto vidis da se moze flashat sa skoro praznom baterijom...
###1410989180026
Ma nije bitno jel baterija napunjena do kraja, do pola ili do 5%.
Preporuceno je da je napunjena bar 50% za svaki slucaj, ali bitno je jedino da izdrzi dok traje flashanje.
Takodjer, cisto sumnjam da napunjenost baterije u trenutku flashanja utjece na njen buduci kapacitet.
uopce baterija nije bitna kod flesanja.
a ovo "cak se preporucuje da se baterija napuni do kraja tj. 100% prije flashanja..." - to je bilo kad si preko bruteforce ubacivao customize davno kad nije bio brakein podrzan jer je to trosilo bateriju.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Ima li ko ikone za BT i media player s viste.
I kako extractovati sadrzaj fs-a u bin-u u neki folder? Hocu da izvadim teme od k750i zvukove ikone itd...
jer mi može netko pomoći oko sistemskih ikona, sve sam napravio kako je crni objasnio, ali opet su mi iste
stavio sam patch pomoću gslida i inda flashao main, samo je valjda problem o resetiranju. ne kužim kak ga to treba resetirat, dali opcoje pa master reset ili obični reset ili nešto treće.
MOže pomoć
Ima li ko kakve Startup i shutdown scene? Meni je vise od viste ova dosadila
@ DomagojX
netreba nikakav master niti bilo kakav drugi reset
reset ti je kad izvadiš bateriju iz moba -> vratiš bateriju i uplaiš mob![]()
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16183
monsterbass bass je najbolji![]()
e da je meni sad moj tel pa da isprobam taj driver za zvuk...
cujte ljudi lik mi je reko da je sve isprobo sto se moglo... ostale su mu 2 samo jos opcije....
1. display driver ... ja ga jesam mijenjao... ali je radio poslije toga... isto tako sam flashao main i FS pa ja mislim da je taj driver obrisan i da je vracen stari....
2. opcija je rekao da mu je otisao procesor... ja do prije neki tren nisam ni znao da tel ima procesor... sve u svemu reko je da se ne isplati mijenjati procesor... cujte ljudi... ak se ne sjecate evo sta je bilo..
telefon mi je normalno radio ja stisnuo onu tipku sa strane da vidim koliko je sati (+/-) kad sve normalno ali odjenom poceo telefon da svijetli da display postaje sve svijetliji i svijetliji.... tako da se sad nista na njemu ne vidi... telefon radi totalno normalno mogu nazvati nekoga mogu se javiti.... primit poruku... samo sto ja to nista ne vidim ni ko me zove ni koga zovem niti ko mi salje poruku... covjek je najprije promijenio display ali je ostalo isto sranje... da li neko mozda zna u cemu je problem, bio bih veoma zahvalan jer mi je stvarno ovaj telefon drag.....
aj molim vas ljudi daj malo pozabavite se sa ovim ako mozete???
CUJTE DA LI JE MOGUCE DA MI SE TEL SJEBO JER SAM U FARU JEDNOM TEL ISKLJUCIO BEZ IZLASKA NA ONE DVIJE TACKE... MORAO SAM TO ODRADITTI JER MI JE RACUNAR BIO ZASTOPO CEKAO SAM DUGO AL NIJE MOGLO.... DA LI JE TO MOZDA UZROK???
Zadnji uredio tnt_tunja : 06-11-2007 u 16:11
###1410989180026
pozdrav ekipi sto dijeli svoja iskustva!
nakon par dana proucavanja ovog foruma, uspio preinacit svoj k750 cid49 red,u w800 i to metodom main, fs, custom, main.
koristio sam xs 1,2 jerbo se svi ostali vrte u prazno!
sve super radi, jedino mi nije jasno zbog cega je memorija telefona spala na svega 3,2 MB? naravno, obriso sam sve sto se dalo!
mozete li mi reci sta ce biti sa
mobom ako prekinem flashiranje
dok je na pocetku , tj. ''activating
filesystem'' ? vec mi 40 min stoji
na tome ... stavio sam da se
promjene ikone i font . a zaboravio
sam izvaditi SIM karticu !? modam
w800i . pozz
Ako samo mijenjas ikone i font, nije bitno sto je SIM ili mem. kartica unutra.
To je bitno samo ako flashas firmware.
a de da te pitam , koliko ce
dugo trajati to ? modam ga
preko xs++ 3.0 beta . i de
mi reci sta ce biti ako prekinem
to , i dali ce drugi puta to
brze napraviti ?
Zadnji uredio notus : 06-11-2007 u 19:32
Ljudi pomozite...probao sam flashati k750 u w800..i sve sam radiao kao što je u tutorialu...mob je cid 49 red...
dođem do ovdje i blokira mi..mislim ne comp nego xs samo do tu dođe i stoji.,..ovo je 1.6,probao sam i sa 2.2 ali tamo mi prije stane...da napomenem mob je prije imao soft od w 800 ali loš neki soft.....evo slike http://img50.imageshack.us/my.php?image=flashpk1.jpg hitno mi je....
@ boa
probaj opet
E zanima me jel mogu stavit ovaj WOW by BlackIce driver za zvuk na SE K510i?
Ak da jel se to stavlja isto ko i na k750 sto pise na prvoj stranici ove teme?
probao sam 10 puta...i onda probao sa xs++v1.2
i iz prve uspilo....hvala svima...
Mozete li mi reci koji soft od
kojeg moba mogu staviti na
w800i ? pozz
Bookmarks