Pa cekaj. Strpljenja... To je normalno nakon flashanja.
Koliko ti dugo tako stoji? IMHO, sve do nekih 10-15 minuta je prihvatljivo.
Nakon uspješnog flešanje mob se upalu pise ono SonyEricson a nakon toga se pojavi ekran i pise Please wait i dalje nista...sto moram napraviti
Stoji mi 30 min
u servisu su mi rekli da to nemogu rjesit a ja sam na internetu nasao na nekoj stranici da se u semc toolu ide na unlock/repair i problem je riješen ali ja doma nemam serv. kabel???....mogu li kako kod kuce otključat mobitel!!!???
SonyEricsson K750i,cid49??? Please Help
Zadnji uredio imaticx : 09-10-2007 u 18:20
Pa cekaj. Strpljenja... To je normalno nakon flashanja.
Koliko ti dugo tako stoji? IMHO, sve do nekih 10-15 minuta je prihvatljivo.
i ja kad sam ga fleshao to je pisalo,ali nakon 5min ide dalje
zna li ko kako smanjiti ikone sa 256 na 64 i sa kojim programom,pravim svoje meni ikone za k 750 ali neznam kako smanjiti ikone da se nepojavljuje bijelo iza kad ih smanjim i da negube kvalitetu
Što 256 na 64? Pojavljuje ti se bijelo iza kad smanjuješ s Paintom ili nekim tak programom koji ne podržava transparency. Za to sve najbolje koristi AdobePhotoshop, po mogućnosti CS3, a ako ne CS2 ili CS1. Premda, ja imam Jasc Paint Shop Pro 8 i sasvim mi je ok.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
traba mi patch za kameru,da mogu slikat kad je poklopac zatvoren jer sa shebo prekidac za kameru
ovaj sto se tice kineskog jezika.... neznma sta ce ti al evo ovako...... nadji negdje na kineski language file. mora imati extesiju .lng internetu....... mora bit da se skine.... i onda udji u preko FAR-a u mob i lijepo nadji languages i ubaci onaj file preko FARA i imat ces kineski jezik.....
a mozda moze kad flashas mob..... imas tamo custom packove pa koji god otvoris izbaci ti tamo jezike preko XS...
###1410989180026
hvala masva, @tnt_tunja hvala, ali far mi ne radi, probao sam sve sefp ali nije uspjelo.
A jesi probao onaj iz tutorijala za far iz mog siga?
Ne mogu skinuti si sa Topsonyja.
here you go:
; W800 R1BC002
; (c) crystal
+44020000
C85CE2: 05D1 05E0
F6ECD8: 05D1 05E0
F6EF9E: 03D0 0020
F713B0: 0ED0 0EE0
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
kako da znam koji CID ima moj k750???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ejnemoj se ljutiti
citala sam, i to 3 puta...ali mi je promaklo...kasnije sam skuzila da pise
![]()
nego, jos pitanje...to sam procitala...znaci, postoji mala sansa da ga ubijem??
i ako ima cid36 ili cid49 trebam koristiti ono iz prvog posta???mislim, nije bitno koja je verzija softwarea na njemu...mislim, to je univerzalno..ili??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
skinula sam xs++ v2.2 jer drugu verziju nisam uspjela nac na netui pokusala sam spojiti mob i ne ide...nisam skuzila di da napravim reset...+
sto se tice drajvera, skinula sam ih i desni klik i install, ali nista ne javi...tak da ne znam jel instalirao ili ne...FLASH k750i > w800
Raspakirajte negdje arhivu sa USB flash driverima i instalirajte driver (desni klik na ggsemc.inf > install)
Mobitel ugasiti i OBAVEZNO izvaditi SIM karticu
Napraviti reset,
USB kabel spojiti SAMO u PC.
Pokrenuti XS++ i klikom na Start imate 30s za connect.
Ako su USB flash driveri pravilno instalirani XS++ će prepoznati mobitel i ispisati njegove podatke (sad pustite c na mobitelu). U statusnom retku pisat će tip mobitela, vrsta zaštite i boja - neštu u stilu:
R.I.P.-16.10.2007.
Da šansa postoji ali je jako malena
Da verzija nije bitna jer će taj novi soft koji misliš flashati pregaziti stari samo pazi na cid jer ako staviš soft sa krivim cidom bit će svega...
Sretno!
Edit: Imaš u mom sigu usb flash driver koji radi 100%
Samo radi sve po uputama i skužit ćeš ako zapneš di javi se![]()
e,a daj mi reci taj "reset" gdje se to nalazi...mislim,ne bih odmah htjela resetirati mob da izgubim podatke, samo zelim vidjeti koji je cid...
evo, probala sam i s tim drajverima...instalirao ih je ali ali svejedno ne pronalazi mob...
R.I.P.-16.10.2007.
Reset ti je kada izvadiš bateriju na kratko i vratiš ju. I to piše u prvom postu.
Ako ti ne pronalazi mob možda su ti malo konektori potrgani, samo malo kabel pomakni prema gore i tak ga nekak namještaj dok držiš c.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Nakon što sam si flashao mob k750 u w800 sam instalirao i wow by black ice driver i lijepo mi na slusalicama nije bilo onog zujanja (mislim da se to zove distorzija) kad stavim na megabass i na najjace i sve super. Ali onda sam nešto još išao čačkati po tome pa sam opet flashao main i fs i sve ostalo pa sam probao opet instalirati taj driver ali sada više ne radi. Probao sam nekoliko puta i uvijek imam to zujanje na megabassu na maximumu.
Zna netko zašto mi je to tako?
Probaj stavit ove acoustic drivere
http://www.speedyshare.com/175175416.html
Bookmarks