Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Postoji, ali nisam siguran koji je od ova dva:
blinking_lamp_at_entering_call_w800_r1bc002.vkp
missing_calls_reminder_with_flashlight_and_vibra_w 800_r1bc002.vkp
Jedan od ovih donosi tu opciju blinkanja kad te netko zove.
Možda ovo:Izvorno postao BHF
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=46791
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da tako nesto.flashao sam fs i customization ponovo.sad je u redu .za sada.ali mi umjesto datoteke pise Mis Archivos??
Jesi odabrao točnu regiju kod customiziranja (EMEA2)? Mislim da nisi jer u EMEA2 nema španjolskog..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
E rjesio sam.u pitanju je bio menu.bio isti menu ali ovaj put na spanskom jeziku![]()
Može link na lažni main za w800 cid49 red, onaj na uploads.sc ne radi?
EDIT: Ne treba, našao sam.
Zadnji uredio Carbon : 02-09-2007 u 22:16
Imam pitanje!! Moze li komp (XS, FAR , SETOOL LITE ) ocitati mobitel kojem je izbrisan EROM???
ako je gdfs oštećen može, ali ako je erom oštećen onda nema šanse.
Onda ti samo servisni kabel može pomoći![]()
pa zasto onda raditi backup firmware-a ???
@blizzard
Vidiš da nije ni tvoj mob besmrtan.
Znam iz iskustva. Meni komp nije mogao prepoznati mobitel, i nema toga backup-a koji mi je mogao pomoci.kad sam otisao majstoru on kaze svaka ti cast. uspio sam obrisati sljedece : EROM, GDFS , IMEI , CID .. zar nisam genije ?
![]()
ne znam ja je li zastita ovo ono ali ja sam ga obrisao.I onda serviser stavi mi na brown,znajuci da ja znam da ne moze se brown flashati. i ja ga opet promijenim na red. ako kome treba nek javi , lako je
@ carbon
a sta kad znas da ja imam servisni kabel!?!?!
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
a servisni kabel očitava i mob bez erom-a?
Zadnji uredio Carbon : 03-09-2007 u 17:48
Da da, koja bi onda svrha bila servisnog kabela?
pdrascic, nisam te baš shvatio, znači servisni kabel očitava i mob bez erom-a?
@blizzard
Jel mogu s ovim SEFP pluginom flashati W800 CID49 RED? Vjerojatno da, ali pitam za svaki slučaj.
Ponovno isto pitanje:jel može netko uploadati lažni main za W800 CID49 RED? Ovaj koji sam našao ne radi (ne može otvoriti zip file).
@xlr
cid je zaštita u firmware, a firmware se može obrisati. tako ja mislim
Da imaš ne se-nse thread ''coming back from dead'' il tak neš
Tamo neki lik navodi kako je uz pomoć servisnog kabela potpuno mrtvog k750 oživio. Ima negdje čak i kućna izrada servisnog kabela![]()
da, za kućnu izradu servisnog kabla sam čuo
Sta je to???
ej,ljudi...uspio sam ga konektirat...bio je problem u postupku instalacije flash drivera...naso sam na drugom forumu drugi postupak i radi!!!
e,sada imam jos jedan problem..mob mi je cid 36 red.skinem si s ove stranice firmware za cid36 red ali su fileovi u *.bin formatu i kad ga idem flashat u xs-u pokaze mi se neki failed datachunk i onda tak stoji dok ne stisnem stop!!i main i fs su u bin-u..nemrem nis...pliz pomognite
Zadnji uredio smoki : 04-09-2007 u 09:27
ja se ispricavam sta ponovno pisem ali bas me muci ovo...
na topsonyu nadem r1aa008 firmware od w800,i moj d750 je r1aa008 pa..ali,na topsonyu nemogu skinut to jer imam neku zabranu prvih mjesec dana..ja bih vas molio ak mozete da mi netko to skine i posalje na pm..ja sam skinuo s ove stranice,s prvog topica firmware za cid36 ali su bin fileovi i xs mi nece flashat..probao sam skinut cid49 i oni nisu bin..sada me to muci..na koji nacin da to flasham i dali mogu npr. samo taj cid49 flashat na svoj cid36 mob??!
ispricavam se jer znam da je bilo slicnih tema ali nisam uspio naci nista korisno..
svaka pomoc je dobrodosla...thx
Bookmarks