Ok na mob K750i sam stavio flash od w800 i stavio camera driver sharp i blizzard mix za zvuk i radi svršeno ,hvala onima koji su mi pomogli za drivere ,oni znaju tko su ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,thx .................
mob je sasvim nešto drugo zvuk je jak ali ne krči
a cam puno bolja
Ljudi molim vas... Sta ako se ono izkopca sta ce biti sa mobom, mene je to strah uraditi!
Misli na kabel.
Gle, ako te je toliko strah da ti se odvoji kabel, oblijepi kabel i mobitel selotejpom.
Iskreno, ne znam hoce li sto biti mobitelu ako se usred citanja iskopca (znam da se za pristup mobitelu aktiviraju neki loaderi i svasta, ne znam kako taj dio reagira na nasilan prekid), ali da je mene toliko strah toga, jednostavno bi malo pripazio da se ne iskopca, i gotovo.
Osim toga, AFAIK to i ne traje jako dugo, meni je za flashanje MAIN na K800 trebalo nekih 5-8 min, ne vjerujem da citanje moze trajati puno duze.
Ako te je ipak na kraju to toliko strah raditi, onda je rjesenje jednostavno: nemoj to raditi.
Nitko te ne tjera.
Zadnji uredio ravilov : 31-08-2007 u 17:21
moze meni onaj patch za kameru kad je sje... onaj mikroprekidac? nemogu ga nac na forumu . thx
For the hoven lands...
Razmislio sam i neću uopće raditi backup jer nisam baš na čisto s flashom lažnog firmware i vraćanjem pravog na mob.
@ravilov
Kažeš: oblijepi ga selotepom. Kabel na mobitelu mi se ne drži baš čvrsto, kada ga ukopčavam moram ga pomaknuti malo prema gore i lako se iskopča. Jednom mi se usred flashanja sa xs-om iskopčao, ostao je u mobu, ali je izgubio kontakt (srećom da to nije bio far i da ne radim s farom).
@xulos
Zar je tako teško malo potražiti?;W800 CID49 R1BC002
+44020000
C85CE2: 05D1 05E0
F6ECD8: 05D1 05E0
F6EF9E: 03D0 0020
F713B0: 0ED0 0EE0
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
ista stvar sa mnom.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Mogu li ja to nekom odnjet u servis da mi to napravi, ako ga pokvari...
@Carbon ako mislis na GDFS Backup, to je prelako uradit i ne kontam sto da ne.Ako na to mislis.
BTW Kako instalirati USB Flash drivere na Visti ??? Pomagajte. Ne mogu dalje moddati mob!! Jer ne ide mi instaliravanje ovih sranja![]()
Nisam bas siguran da ti driveri rade na Visti.
Jedan od razloga sto sam na novom laptopu vrlo brzo zamijenio preinstaliranu Vistu sa XP.
Probaj instalirati ovaj driver, ako ti ne radi, onda bojim se nema pomoci, osim da se vratis na XP.
aaa . pa zar onaj @crn nije radio onaj tutorial na visti
EDIT: Hvala ravilov. XS ga je prepoznao. a sad odoh malo vidjeti sta FAR kaze.
ok Što se tiče viste i flešanja x++ i svi driveri rade kao i flešanje jedino što ne radi je seus ,sve ostalo radi i vista mi je 64 bitna i flešao i sve u njoj radio radi sve bez beda,,,,,,,,,,,,,za one koji imaju vistu bez straha.....
citao sam da ima metoda kako da seus proradi u visti,al se ne mogu sjetit..
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
POMOĆ
Nov sam u ovome i probo sam radit kako pise na pocetku ali nejde...Sve uredno napravim kak treba i kad mob ukljucim na kabel on se sam upali.I,naravno xs mi ga ne zeli prepoznat...Mob je d750,brandiran na t-mobile a u servisnom meniju sam naso da je R1AA008..Neznam sad koji je cid ni koja je boja pa ak imate neku ideju PLIZ javite mi..Ako ima neki link na forumu di to mogu vidit il nesto...pliz
Instaliras drivere
Ugasis mob
Izvadis bateriju
Izvadis karticu
Vratis bateriju
Drzis stisnutu tipku C (mob je i dalje ugasen)
Stisnes START u XSu
Ustekas mob
I dalje nece?
Ima li kakav patch da mi svijetli svjetlo (od kamere ),kad me neko zove! za w800 R1bc002. I imam problem. Kad uslikam nesto.nekad nece da se spremi slika. i kad odem na datoteke>slike onda mi ne moze otvoriti ni jednu sliku.kako da ovo rjesim
Zadnji uredio BHF : 02-09-2007 u 12:29
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
instaliraj usb flash generic driver koji imaš s setoollite i radi na visti ko vurica
Mi6 Black
@rise000
ne i dalje ne radi..sve sam ja to napravil al brijem da mi nece prepoznat mobitel jer se on upali cim ustekam kabel..ne vidim u cemu je problem..kaj ja od svih ljudi jedini nemogu flashat mob???
Jel drzis C stisnuto cijelo vrijeme? Dakle i kad ustekas kabel i dalje moras drzati C dok god XS ne prepozna mob...
Btw probaj skinutii drugu verziju XSa...mene je zezala jedna verzija prilikom ubacivanja drivera...
Bookmarks