@tnt_tunja:
Neznam ništa o tome što ti je blizzard govorio, a ovo što sam gore stavio je obični patch kojeg spremiš kao .vkp, ubaciš i imaš zaključavanje tipkovnice sa security kodom.
ma nije problem znam ubaciti patch...... samo mi je blizzard jednom spomenuo da se to zakljucavanje tipkovnice sa kodom radi pomocu master patcha i API patcha.... tako da mi to nije bilo jasno....
a ovaj patch znaci samo copy-paste u Notepad i tamo Save pod .VKPi onda uprem u mob????
###1410989180026
@tnt_tunja:
Neznam ništa o tome što ti je blizzard govorio, a ovo što sam gore stavio je obični patch kojeg spremiš kao .vkp, ubaciš i imaš zaključavanje tipkovnice sa security kodom.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da li vama krci na slusalicama kad stavite wow by blackice driver. i kad pojacate ekvalizator i volume do kraja ??? i kad stavite na megabass i pojacate volume do kraja ? imam hpm-70 ali opet isto
Hm, ako sve pojacas do kraja, meni je logicno da ce biti distorzije tj. da ce krcati.
Koji je tvoj prijedlog. da smanjim ekvalizator ili da smanjim volume na 6 red!!!
ne... stavi blizzardove prve drivere .. to je napravio da bi mu ja dao sve pocasti... predobar je taj driver... respect blizz
For the hoven lands...
OK probacu. sta kazete na ove drivere
http://forums.se-nse.net/index.php?s...t=#entry111503
Zadnji uredio BHF : 24-08-2007 u 16:56
Ovo ne sljakaIzvorno postao rise000
![]()
Tj sve sam napravio prema uputama (napravio mape u instalacijskoj mapi od XS-a), upalio XS, on je odradio sve ok, na kraju napisao nesto u stilu flashing succeeded ili tak nekaj, uglavnom kao da je sve proslo OK ali se mob nije dao upaliti nakon toga...
Poslije sam samo vratio w800 sw na mob i sve radi super ali opet nemam drivere za kameru...
Ima netko ideju gdje je problem?
Thnx![]()
ma mixevi su najbolji........![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Pročitao sam kilo toga i mislim da ću ga sa votanom flešat u w800i ,previše toga ubaci ovo i ovo i za zvuk pa za cam itd ,dam 7 eu i nek ga oni flešaju kao drugi mob i bez beda radi izem ti 7 eu to se popije za 10 min![]()
![]()
mogul ove gluposti na k510 i imal forum gdje o tome
Zadnji uredio schumo : 26-08-2007 u 15:22
ako nije prekasno:
;Ignore closed latch za cid36
44F913B0: 0ED0 0EE0
44CA5CCA: 04D1 04E0
44F8ECD8: 05D1 05E0
kolko bi ti da ti stoji onaj gore info o pjesmi pdrascic?
evo ti 2 min:
1D4C0
Da vidim jesam dobro shvatio ovo sa master patchom:
1. Instaliram master.jar
2. Prazni file configs.txt sa xs++ uploadam u mob u tpa/user/other/patches/pcf
3. Ubacim patch Api 3.0, Master patch i sve druge patcheve koje želim koristiti s master.jar
4. Odem na savjeti i trikovi kada promijenim nešto u master.jar
Jel trebam ići do zadnjeg koraka u savjetima i trikovima ili ga samo otvorim pa zatvorim?
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
@Carbon: Kad sve instaliraš, ideš u aplikaciju "Master". Tamo podesiš patch. Kad podesiš, izađeš iz aplikacije i odeš na "savjeti i trikovi". Kad to pokreneš onda će ti se patch 'refreshati' na onu vrijednost koju si odabrao u master-u. Više nećeš moći gledati trikove, ta funkcija u mobu više neće postojati, služi samo kao refresh. To moraš napraviti nakon svake promjene vrijednosti patcheva inače nećeš vidjeti učinak u radu s mobom.
ima li kakav patch da mogu flash menu na w800
Ok Pozdrav :Fleshao sam sa x++ k750i u w800 i sve radi savršeno jedino čitajući sam skužio da postoje neki driveri za cameru i zvuk ,jedino što me zanima kako ih ubacit i dali sa x++ ili sa drugim toolsom i šta dobivam sa njima ,plizzzzzzzzz nemojte mi samo reć čitaj tutorijal noćas do 7 sam ga čitao ujutro i onda flash mob i ok je radi ok .
Da i mob je cid 49 ako vam to znači
Hvala
Bookmarks