mora radit,ako ides preko gfx patcha onda slijedi upute u patchu ako ides preko tpa/preset/multimedia/mp onda trebas imenovat ikonice,bolje ti je preko gfx patcha.
Ima i u tome nešto![]()
![]()
mora radit,ako ides preko gfx patcha onda slijedi upute u patchu ako ides preko tpa/preset/multimedia/mp onda trebas imenovat ikonice,bolje ti je preko gfx patcha.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Pa da samo kopiraš u mapu sysgfx i to je to...
ispricavam se zbog greske
mora da sam prebrzo tipkao
###1410989180026
Hvala uspio sam
nema na cemu.
@ tera
mogu
Jel mogu mjenjat ikone na k550i pomoču postova by crni
dali tko zna sta bi moglo bit mobitelu da jednostavno jedno vrijeme pjesme(mp3) rade i nakon određenog vremena kad ukljucim media player prikaze playback failed. to mi je se desavalo i sa softwerom od k750i i w800i. od patcheva ima sysgfx ,blinking_lashlight_reminders_missing_calls, remove java security restrictions. u mob je kartica od 1gb
@schumo:
Playback failed se i meni javi s vremena na vrijeme, ajmo reći nakom svakih 1-2 sata slušanja.. Pretpostavljam da je to hardverski 'nedostatak' (problem?) do moba. Kad se zblesira, samo ponovno pokrenem pjesmu i dalje sve normalno.
EDIT:
(pitanje)
Postoji li neki način da se u Media Player (Walkman) dodaju hrvatski znakovi? Probao sam promjeniti jezik moba na hrvatski, ali i dalje nema hrv. znakova.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
meni neda ni pokrenut pjesmu. neki je drugi klinac
Uz ovo gornje pitanje, dodao bi još jedno:
Može li se nekim patchom dodati u Media player iliti Walkman da odbrojava vrijeme pjesme unazad ili da u isto vrijeme piše kolko je prošlo i kolko još ima?
Vidio sam ovu sliku, pa me zaintrigiralo...
Jel moguće na K750/W800 flashati sve midi kanale od T630? Mislim ono da se polifone melodije čuju kao na T630.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
@Carbon,
Ne ide ti to bas tako. Ne trebas flashat kanale nego instrumente, a mislim da se to ne moze jer je "zapeceno" u hardveru.
@xlr,
AFAIK softver mobitela prepoznaje samo UTF-8 encoding, a ti vjerojatno koristis Windows encoding. Morat ces nekako prebaciti u UTF-8, onda bi ti trebao dobro prikazati.
Zasad samo teorija, ispravite me ako grijesim...
Nema veze, sad sam isprobao, teorija se pokazala netocnom.
Dakle zaboravi.![]()
xlr
ono je samo photoshop
Pozzdrav svima. Ima li negdje kolekcija neka patcheva za mob... ili da neko uploada ako ima account na topsony-u. i jos jedno pitanje. gdje mogu naci original kamera driver za w800 r1bc002?
original camdriver W800i R1BC002:
http://rapidshare.com/files/50302313...iver0.dat.html
Patchevi
http://xsse.4shared.com/
pass: se-nse
za one koje ne znaju pass je se-nse... hvala xlr. btw sta znaci ono blinking lamp at at entering call ??
@BHF
Xlr je objasnio
Zadnji uredio pdrascic : 21-08-2007 u 14:32 Razlog: netočan navod
ima li ko jos kakav interesantan patch. meni se svidja onaj sa passwordom kad pritisnes "-" tipku.
Pass sam napisao ali bijelim fontom, neznam dal se uopće smije objavljivati pa reko.... :/
blinking lamp at entering call - jednom ti blicne ona mala lampica na okidaču fotoaparata kad se uspostavi poziv (znači kad suprotna strana podigne slušalicu).
Od must have patcheva ti preporučujem:
fast_rewind_long_mp3_videofiles_w800_r1bc002 - brzo premotavanje mp3 i video.
notification_calls_flashlight_vibra_w800_r1bc002 - obavjest o propuštenom pozivu tako da svakih 30 sek. mob zavibrira i blicne blic. Isto tako, ako te netko zove onda ti blic daje signalizaciju tako da cijelo vrijeme treperi. Jako dobar patch pogotovo ako se nalaziš u bučnim prostorima (svijetli i kroz hlače)
remove_java_permission_w800_r1bc002 - uklanja sva pitanja od strane java programa (nema više pitanja želiš li se spojiti na net ili želiš li dopustiti da program čita fajlove...)
w800_R1BC002_flashLight_on-off_camera_button_v3.1 - jako korisna stvarčicadržiš 1 sek tipku za fotoaparat i upali se blic kao lampa. Korisno kad si dovoljno pijan da nemožeš otvoriti poklopac kamere...
Pa ima kako za koga...
Npr. šifra za zaključavanje tipkovnice, flashlight na ljevom,/desom softkey-u, patch za maknut java restrictions, brže premotavanje mp3ca itd itd...
Imaš u mom sigu linkove![]()
Bookmarks