Hm, pa .thm je najobicnija tema, a teme AFAIK normalno mozes staviti na MS u folder Themes, mob ih bez problema pronadje.
uspio sam!!!
nisam skužio da treba biti još jedna mapa "menu" u mapi "menu" menu/menu
sad radi preko MS-a, i ikone i layout.
hvala
kasnije ću probati staviti flash ikone ( da li to ide na moj mob(k750-w800)? ... a šta ako ga flashm na 810?, ako je to uopće moguće...
nisam skužio kako se mijenjaju teme (zasad koristim equilizer)
OVO MI JE BITNO!!! Gdje stavljam .thm filove? (ako mogu, napravio bih shortcut i dizao bih teme sa MS-a) naravno sve radim u xs++
P.S. probao sam sarmagove drivere za cameru i totalna su mi pušiona (treba im još 2 sec nakon zvuka "škljoc" da opale sliku.)
Zadnji uredio marda : 03-08-2007 u 11:49
Hm, pa .thm je najobicnija tema, a teme AFAIK normalno mozes staviti na MS u folder Themes, mob ih bez problema pronadje.
da, evo uspjelo je,
stvarno jednostavno.
hvala
znači, w800i software ne podržava flash izbornike?!
bi li netko od rezidentnih ovdje imao m..a da pokuša ivaditi swf player kod iz w810 firmwarea i ubaci ga u w800 fm.
eto zanimacije za znalce
ja bih tako rado imao one krasne flash ikonice..a i 99% ostalih forumaša sa k750 - w800 mob, ..vjerujem
pozdrav
Zadnji uredio ravilov : 04-08-2007 u 00:46
da se to može napraviti bilo bi super
malo se spusti na zemlju ili si jednostavno kupi w810i
Mi6 Black
Helou
Flashao sam mob (k750, vodafone, cid49 RED) prema uputama iz prvog posta i sve super (svaka cast na tutorialu)
E sad osnovno mi je bilo izbaciti onaj shugavi vodafone iz moba i to je sve super i krasno ali ja bi radije imao original k750 sw umjesto ovog od w800...
Moja pitanju su:
1) ima li gdje origigi soft od k750 za download
2) da li je uopce moguce vracanje (pretpostavljam da nije problem ali svejedno da pitam)
3) da li je postupak identican ovome (opet pretpostavljam da je ali opet je bolje pitati)
Hvala![]()
1) da
2) da
3) da
![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
da ga ja podjebajem?
1) sek750i.pl ili iprotebe.cz
2) imas temu kako vratiti vodafone soft
3) isto samo sto flesas k750 main i FS
alo, ekipo!
1) ne radi link za Gslide sa tutoriala od crnog,...ima li tko vrijedeći link?
2) s čime/gdje/kako stavim internal graphic patch? (tj kako stavim sve one patcheve o kojima ste ovdje pričali, oni koje ste tekstualno ispisali)
3) pozdrav
1) Evo ti vrijedeći link: http://forums.se-nse.net/index.php?a...e=post&id=3409
Moja preporuka: Rađe koristi Far Manager nego gslide za ubacivanje patcheva - puno brže ide (cca 3min, kod gslidea oko 14min)
Ovdje imaš tutoriale za rad sa Farom:
http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=19
http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=20
Tutorial za GSlide:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6389
2)One patcheve koje smo tekstualno ispisali kopiraš u notepad i sejvaš kao *.vkp pa ih ili ubacuješ sa Farom ili Gslideom. Internal graphich patch je kao i svaki drugi pa se na isti način i ubacuje
3)Pozdrav![]()
Zadnji uredio pdrascic : 05-08-2007 u 12:56
1) Hvala ali nadao sam se da netko ima provjereni sw koji koristi na mobu, pa da ga ul-a negdje
2) ocito nisu razumio pitanje, pa pokusaj opetHint - ne govori se o vracanju vodafone sw-a nego o downgradeu sa w800 na k750 non branded sw...
3) Hvala
4) da se ja pravim tak pametan bar se ne bi zajebao u razumjevanju 2 od 3 postavljena pitanja![]()
ajde sta ste se odma![]()
najbolji soft za k750 je r1ca021,istim postupkom vratis k750 smo sto flesas k750 r1ca021 main i FS (valjdaznas koji cusompack treba ubacit) i valjda si sad razumio kad je previse
sa kratkim odgovorima...
![]()
Ljudi kaj nije pomoću ovog najlakše vratit garanciju?![]()
(ako se prije pomoću ovoga napravi backup)
Making a Firmware's complete Backup (erom main fs gdfs):
http://topsony.com/forum/showthread.php?t=24
dali moze far-menager radit sa cid49 posto nigdje nema podrske za njg i u tutorialu pise da ne podrzava cid49
moze raditi far manager i sa cid 49 telefonima i mnogi kazu da je sa njim dosta jednostavnije nego sa PhoneXS...
malo potrazi po forumu naci ces
###1410989180026
Podržava, podržava samo treba imati SEPF plugin za Far Manager
Njega kopiraj u Far/plugins i pokreni sefp0.10.0.51patch.exe
A da zaboravio sam reć da moraš prvo sa XS-om flashat k750w800_r2e_dcu.49r.ssw da bi ti Far Manager prepoznao mob.
I kad sve završiš onda još sa Farom flashas rest_W800_R1BC002.bin i to je to.![]()
Zadnji uredio pdrascic : 07-08-2007 u 13:38
imas u mojem sigu sefp plugin skroz rjesenu za sve tipove cid i boja.
@pdrascic nek jaran provjeri je li instalirao flash drivere, nakon toga stisne u xs connect odabere usb i tek onda drzi c i utakne kabel. kod mene se isto upalio ako u xs nisam prvo pritisnuo connect pa tek onda spojio fon drzeci c
ljudi evo jedno mozda malo i poglupo pitanje al evo ga ipak.... da li se moze stavti MAIN od K750i a da FS ostane i dalje od W800i
zelim to radi onog ACTIVITY MENU
###1410989180026
moze.......
Jedno pitanje, a da ne otvaram novu temu...
Imam K750i CID49 Brown, odnjeo kod unlockera i sad imam w800i![]()
Ali, kad spojim ga na XS++ i dalje javlja "k750i" i "Brown" pa mi nije jasno - mogu li ja sada bez problema pocet ubacivati sve one drivere i patcheve ili to nije to?
Da na pocnem nesto pa s*ebm.....
EDIT:
I jos jedno pitanje, ona ikonica za signal mi je sada cijela plava, ne samo oni "stupnjevi" nego cijeli kvadratic - a ako se ne varam tako mi se pojavilo na k750i tek bih isao na net - ima li neki patc za to![]()
ima patch za signal,brown ne mozes modat.
Bookmarks