Ne treba odmah ici otvarati nove teme...
Jel ti baterija napunjena kako treba?
Pozdrav! Išao sam staviti patch na k750i kako bi ga otključao ali je nešto pošlo krivo, u setool lite sam išao read GDFS kako bi napravio backup i iza toga me tražilo da iskopčam kabel, ja napravio sve uredno ušteko nazad, nešto nije valjalo, ja iskopčao kabel i od onda ne mogu upaliti mobitel uopće, kontam da je dead :S
Eh sad, postoji li način staviti nazad GDFS nekako? ( GDFS sam backup jučer napravio ). U XS++ mi ne očitava mobitel, isto tako setool lite kao ni windowsi kad uštekam mobitel u računalo, piše samo da je USB Flash device i to je to, nigdje se ne spominje Sony ericsson.
Postoji li rješenje ovog problema ili ću morati kupit novi mobitel? :/
Pokušao sam ići na write opciju u setool-u ali nikakve koristi od toga kad mi neće učitati mobitel uopće, pri ukapčanju se čuje onaj zvuk da je spojen kao i prije dok je radio ispravno. Molim pomoć ako nije problem. Svaki savjet ću poslušati. Hvala unaprijed.
Ne treba odmah ici otvarati nove teme...
Jel ti baterija napunjena kako treba?
ovako flashao sam k750 -> w800 i sad mi je slika nekako bljeda, a crna je neka ljubicasta. Moze li se to kako popravit?
U principu nebi trebalo biti takve promjene, barem ja nisam iskusio takvu promjenu. Probaj staviti originalne display drivere od K750.
Izvuci ih iz FS(.fbn) sa read3150_0.7: http://justdanpo.cheb.ru/data/projec...ad3150_0.7.rar
dali neko moze napisat koji kabel treba za dekodiranje moba i koji programi
Cekaj, jesi li uopce pogledao prvih par postova ove teme?![]()
pozdrav svima !!!
prilikom paljenja W800i pojavi mi se da je uređaj zaključan i pita me kod.
provao sam 0000, 8x nula tj 00000000, 1234, ... ali ništa od navedenog ne pomaže.
pa zato ja molim vas za pomoć.
i unaprijed sorry ako odgovor već postoji ali mi je hića pa me razumite.
hvala od srca unaprijed.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Jednostavno ga ocitaj sa XS++.
I da, ovo objasnjene postoji tu na forumu vec odavno...![]()
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Imao sam vodafon meni, i nakon flesovanja i ubacivanja novog softrvera opet su mi ostali vodafonov meni i ikonice, kako to![]()
Nesto krivo radis... Jesi siguran da je flash prosao uspjesno? Da nisi mozda flashao opet sa vodafone firmwareom?
vidim po novim igricama da je telefon flesovan, skinuo sam sa topsony-a ovaj zadnji softver koji ima K750_R1DB001_FS_EMEA_2_RED49 i K750_R1DB001_MAIN_EU_2_CL_RED49 i ovaj custom K750i_CDA102337_2_R5A_Generic_EMEA_2
Zadnji uredio pigy : 03-03-2012 u 21:28
Cek, ovo je valjda greska neka... Nisi valjda skinuo softver za K750 i flashao na K800?![]()
Onda ne znam zasto si uopce pokusajo pitati u onoj temi... Nisi vidio naslov?![]()
jesam, nego je globalno uputstvo za flesovanje pa sam greskom ostavio tu post, sorry, nego vidim po rasporedu ikonica (npr tamo gdje je ikonica za vodafonvou mrezu otvori mi standardni SE browser), funkcijama tipki ( srednja tipka vise nije vodafon nego aktiviti meni) i ostalom da je stvarno novi softver ubacen, samo su ikonice, pokazatelj baterije, mreze i ostalog ostali od vodafona...
Moze samo neko da mi link od provjerenog main-a (mbn), firmware-a (fbn) custom ostavi pa da probam jos jednom
Nemam pojma, meni link radi bez problema.
A nista, probaj s tim, valjda uspije.
bok društvo!
nabavio sam jedan očuvani k750i ubacio w800 softver po uputama u prvom postu. zatim sam ubacio unlock patch sa setool-om i sve fino šljaka. sad hoću ubacit ostatak-audio drajver, cam drajver, skinove itd ali download linkovi od crnog ne rade.
jel ima neko od vas te fajlove spremljene negdje pa da mi ih pošalje na mail, il da ih okačimo ponovo na neki sajt, svejedno mi je. ovako bi bilo dostupno i drugima.
drustvo razbio sam ekran na w800i i imam ekran sa k750,ali kad ga spojim samo ne radi tj. samo bijeli ekran!sta da radim?
A cuj, to sto su fizicki isti i imaju isti konektor ne znaci i da su elektronicki isti. Ne znam bas da to mozes samo tako napraviti.
toga sam se i bojao...
Bookmarks