Evo sad sam kontaktirao službu za korisnike i oni su mi potvrdili da sam ja u potpunosti u pravu. Rekli su mi da se vratim u T-Centar i kažem prodavačima da zovnu tehničku podršku, da im objasne kako se to radi.
Zaključak: ljudi koji rade u T-Centru imaju znanje kao da su ih pokupili s Autobusnog kolodvora, dok su ovi u SZK veoma stručni i ljubazni. Mislim da je to stvarno sramota za operatera kao što je T-Mobile da korisnici koji žele u njihovu mrežu, moraju prolazit kroz ovakve neugodnosti.
Moraš razlikovat T-Centar od T-mobile centra jer T-Mobile funkcionira kao odvojena firma, znači u tvom slučaju T-Mobile nema direktne krivnje.
Moraš razlikovat T-Centar od T-mobile centra jer T-Mobile funkcionira kao odvojena firma, znači u tvom slučaju T-Mobile nema direktne krivnje.
Da, ali T-Centar obavlja funkcije T-Mobile centra u manjim gradovima kao što je Makarska.
Btw., postoje samo četiri T-Mobile dućana u RH, što je opet loše.
sorry na off-u, al i moja je frendica probala prebacit Vip prepaid na Tele2, također prepaid, ima 17 i žena joj veli da automatski kad utipka JMBG, program joj neće prihvatit, kao samo stariji od 18!
sorry na off-u, al i moja je frendica probala prebacit Vip prepaid na Tele2, također prepaid, ima 17 i žena joj veli da automatski kad utipka JMBG, program joj neće prihvatit, kao samo stariji od 18!
Očito još jedno neznanje zaposlenika. Maloljetna osoba može prebacivati svoj prepaid broj između mreža.
Bookmarks