Zanimljivo i originalno. Svidja mi se. Da imam koji od tih telefona odmah bih stavio jednu od tih tema.
Je istina, najbolji...A sto je jos bolje, to je Hr proizvodnja, ali na svjetskom trzistu!
Vec su krenule pozitivne ocjene, pa se nadam da ce tako i ostati...
Procitajte vise o tome ovdje:
www.piranaforum.com/diamantpack/
Sve je na engleskom, jer ipak, to je radjeno za sve...
a oni tko to zele imati na svom P800/P900 skinite je ovdje:
Diamant Pack
Nek i svijet vidi da i u HRvatskoj ima nade...![]()
Zanimljivo i originalno. Svidja mi se. Da imam koji od tih telefona odmah bih stavio jednu od tih tema.
Thanks ljudi. Puno mi vise znaci kada dobijem pohvale od svojih ljudi, nego od onih tamo... vani...![]()
perfektno!! nego jel ti imas kakve koristi od toga!??
Svaka čast! Za to stvarno treba imat znanja, volje i živaca. Odlično je!
aha, pa to se prodaje. Po jednom skidanju - 5$. Za sada vec imam negdje oko 250$ zarade...Poslao: coma_zgb
perfektno!! nego jel ti imas kakve koristi od toga!??![]()
Treba, ali znanje i volje je manji faktor, dok ZIVACA je onaj GLAVNI FAKTOR. Ne samo da ih treba imat za to radit, vec ih treba imati viska, jer ih gubis kao dijete spekule!Poslao: Gen Mo'Kai
Svaka čast! Za to stvarno treba imat znanja, volje i živaca. Odlično je!![]()
jel bude bilo kaj od one tvrtke, rekao si da ćeš možda otvorit tvrtku za izradi igrica za mob i sl...
za sada tu visi jedan veliki upitnik iznad toga, jer ima nekih caka koje je teze premostiti, no nista sto se nemoze srediti. Za sada je to na debelom mozda i na jos debljem cekanju...
Vidjet cu s vremenom sta i kako...
Uglavnom, sve cete saznati na vrijeme.
Eva jedna nova tema, besplatna za sve!!!
Skinite je ovdje:::
Dudyes
A tema izgleda ovako:::
Enjoy...
Steta sto se one star track teme placaju.... Ja bih htio napraviti temu "Alien" za tracker za P800, ali ne znam gdje da nadem program za to....
Bookmarks