ifs/settings/camera
ifs/settings/acoustic
Skinuo sam tu negdje nove audio i cam drivere pa bi ih stavio u mob,ako neko zna u kojem postu je to objašnjeno da mi stavi link!
TNX
ifs/settings/camera
ifs/settings/acoustic
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Kako se stavlja flash menu na ovom mobitelu?
Molio bih ako netko ima hrvatski custom pack za k550.
Inače imam skinuto:
K550_R6BC002_FS_CENT_EUROPE_RED52.fbn
K550_R6BC002_MAIN_GENERIC_LI_RED52.mbn
TNX
krokane javi mi se na pvm
btw imam onaj najnoviji soft za w610 al necu pisat koji da me ne sje... ovi s foruma .kome treba nek se javi na pvm
For the hoven lands...
pa upravo zbog masve.. samo fali da me ko njega dozivotno banaju![]()
ok soft je R8BA024 imam i main i fs.
For the hoven lands...
imam i ja custom![]()
For the hoven lands...
pozdrav....i ja bi sada K550i u W610 flashao....trebao bi MAIN/FS i custom sa hr ....linkovi ovdje vise nejdeju,ako bi ljubazno netko mi poslao...
hvala![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Pozz ljudi.. (napomena: vjerovatno su neka od ovih pitanja odgovorena al evo u zurbi sam a i nije mi jasno par stvari pa da ipak ja pitam)
znaci nabavih sebi jedan fini novi k550iu tele2 paketu... pa cu ga sutra otic dekodirat... (jer kolko sam skonto enmoze se to od kuce odradit)
i evo ovako malo se uhodavam i to.. i naisao sam na jedna programcic, KD player... i super mi se svidja, puno mi je bolji od ugradjenog i ruznog SEovoh playera...
pa se pitam za ove restriksivje... kako ih rijesit??? jer iritantno je uvijek davat potvrdu kad pauziram pjesmku ili kad skeniram i tako to... toga ima i u drugm programima..
pa me eto zanima kako se rijesit toga??? ovako sam naletio na neki certifikat,
halmer
on se ubaci nekako prego valjda SXa( il kako se vec zove program)... i sad ja bi to odradio...
al, zanima me jel moram provo flashat mob il sta probijat??? moguli jednostavno uci u filesystem sa tim SXom (ili FARom) i ubacit taj certifikat i onda ga dodavat svakoj aplikaciji koja mi treba???
i isto tako jel mogu mijenjat ove drivere, akusticne i to??? (samo da recimo to odradim) (nikako mis e nesvidja zvuk preko zuvcnika, nekako krsit, mada je to mozda i do zvucnika, posto je sam jedan, a i nije bas neki prevelik pa nije ni cudno, al opet mozda se moze popravit zvuk)
eto to je ukratko to.. hvala
( i jeli bitno koji mi je CID mobitel??? mislim da je 52, al nesce mi nesto oanj davicni flasher pa nemogu ni vidit koji je (mozda trebam novu verziju skinut)
U pravu si da ne mozes otkodirati od doma.
Program se inace zove XS++. Pomocu njegove FSX opcije ubacis ona dva file-a od kojih se sastoji Halmer certifikat u mobitel. Ne trebas nista flashati. Isto to mozes odraditi i FAR-om ako ti je tako lakse.
Zatim na kompu certificiras JAR file od tog KDplayera, time dobijes pripadajuci JAD file. Oba filea prebacis na mobitel (tebi najdrazom metodom) i instaliras na mobitelu pomocu tog JAD filea. Nakon toga odes pod permissions za KDplayer i pod Read user data odaberes Never ask. To je to.
Istom metodom (FSX u XS++) mozes ubaciti i acoustic i ostale drivere. Procedura je ista kao za K750, pa pogledaj temu o njemu.
BTW, u ovom slucaju nije bitno koji imas CID, ali inace je to prilicno bitno.![]()
Zadnji uredio ravilov : 18-11-2007 u 20:11
ma ja sam naso neki tutorial na forums.se-nse.net i naso o tome halmeru i kako se ubacuje... al eto nisam znao da mogu samo tako uc u fs
sutra cu onda to poskidat (nemogu od kuce jer imam dial up) pa cu probat... i pretpostavljam da se to moze uradit sa bilo kojom java aplikacijom??? (recimo sa moby explorerom)
Da, to mozes sa bilo kojom Java aplikacijom.
evo svjezih stvari
sonarikk 2.35 Most High Quality camera (najnoviji njegovi i bolji od numberovog) : http://rapidshare.com/files/70777479...narik.rar.html
For the hoven lands...
i da vas pitam... evo otkljuco sam mobitel, cid51 je i izaslo me 15€...
i sad zanima me, jel mogu sta zeznut sa ubacivanjm tog certifikata? recimo, jel se moze vratit lock (kad udjem u servisni meni i nadjem zakljucavanja, sve su oni kljucici otkljucani, svih pet)??? i znaci to bi trebalo bit sigurno???
posto eto nesto se bojim... da necu pokvarit mob posto nemam iskustva...
i btw kad sam pokrneu bio onaj xs++ (imam neku 3.1 darwin verziju)... pito me dal hocu da updatujem erom cid u 52... ja sam iso ne... sta je to uopste???
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
Nema taj certifikat veze sa lockom/unlockom, kodiranjem, kljucicima...
To je jednostavno certifikat za Java aplikacije.
@aaallleeennn,
Sumnjam da patch unlock dodje 15 EUR.
A i CID52 se moze otkljucati, samo je skuplje.![]()
ako mu je k550 cid 51 nemoze ga flashat u w610 jer su svi w610 cid 52..a ako ga ide updateat seusom na cid 52 lockat ce mu ga na mrezu opet..tak sam i ja dao 150 kuna za unlock i seus ga zakljucao
![]()
For the hoven lands...
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
Bookmarks