Pa eto ja youtube nesto gledao i slucajno naidjem na video, jako lepo izgleda opet sam krenuo sad da se dvoumim izmedju k750i i k550i, ali opet slike su malkice losije, a i iskreno onaj fast port sa strane me nervira.No necu da kvarim temu samo eto da kazem da ima i video, ne znam da li si ti mozda negde napisao da si okacio(ja nisam video).
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
snimim pa okačim na jubito
edit:
gotovo video je tu:
http://www.youtube.com/watch?v=ZBbDUs1eaNs
malo je razvučen na jutubu pa nije nešto no na kompu je super... vidim čak da su malo ubili i kvalitetu...![]()
Zadnji uredio Compov : 25-06-2007 u 11:51
Seriously?
I dobro jel zna netko kako dobit k550 sa cid52 iz k550 sa cid51? SEUS kaze upgrade not available, your software is up to date, a znam da nije uptodate...
Pa jel ti telefon sa neke mreze?
sa seusom nemožeš ništa, samo sa servisnim kablom je moguće pretvorit cid 51 u cid 52
a update je nemoguć jer već imaš najnoviji software...
Seriously?
novi mobiteli automatski upgredaju cid sa seus updejtom,tako sam citao na se-nse da je jedan lik iso updejtat svoj k800 cid 49 i da mu ga je stavio s updejtom u CID 52!
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
blizzard tacno tako![]()
Shotif, ne igra lock ali igra ako je brendiran
Ti sad imas:
R3A016 CID 51
A evo pogledaj listu softvera za k550i(sa wotan server):
R6BC002 CID52
R1KG001 CID52
R1KC001 CID52
R1JD001 CID52
R1JD001 CID51
da,ta im fora nije losa tako da ti odma mobitelu mogu updejtat cid do najnovijeg,ali samo novim modelima koji podrzvaju flesanje erom-a i cid-a sa dcu-60 kabelom.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Pa trebao bi uraditi update preko SEUS-a i onda bi dobio najnoviji softver i bio bi CID52.
Nesto mi je tu sumljivo ajde ovako:
>*<<*<* i nadji mi u software info, nadji CDA broj i samo mi napisi ovde...
Edit: vidim u gornjem postu CDA ti je:
CDA: CDA102743/130
veoma cudno ovog CDA broja nema u spisku![]()
Mislio sam da nisu slucajno ubacili neki drugi CDA i onda ti SEUS prepoznaje telefon kao neki drugi i uvek govori da nema novog softvera, mozda i jeste u tome problem, jer ja ovaj tvoj CDA u listi CDA ne vidim...
Zadnji uredio milanche91 : 25-06-2007 u 21:23
preko seusa ti dignu cid da što teže otključaš mob,znači što je veči cid to ga je teže razbiti,zato na svakom nadogradnjom će ti ga pokušati dignuti!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
nema CDA veze sa seusom, mozes ti imat koji hoces cda, ako je prvotno mob bio namijenjen za neku drugu regiju kad ga spojis na seus ce ti stavit main od te prvotne regije a ne od one na koju je naknadno flashan.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Mislim da ima, jer mnogi ubacuju CDA od nekog drugog telefona, npr. u k750i koji je bio na O2 mrezi ubace CDA od Z800i i onda SEUS kaze da nema novog softvera, ali nekad se desi da prodje pa SEUS vidi sa koje je mreze i opet mu vrati doticni softver.
Mnogim ljudima sam trazio CDA broj i samo se iscudjavao koje sve CDA brojeve guraju, pritom telefon ima "original" masku(sigurno neka kineska, ili su samo skinuli quick share).
Evo nabavio sam CID51 main od W610i i ustanovio sam da nije bio problemu CIDu maina, nego u ovome:
18:29:35| Sending loaders\db2020_cid01_cert_p3g.bin...
18:29:35| EaTEbS: Failed
18:29:35| Sending loaders\db2020_cid51red_flash_r2a005.bin...
18:29:35| Failed
18:29:35| Error: Cannot send flash loader
18:29:35| ++ Error: Flashing failed
18:29:37| Disconnected... Unplug the phone
Naime, XS++ ne može poslat flash loader na moj telefon... Ima tko kakve prijedloge?
najvjerojatnije ti je sada problem u nazivu fajla,kako ti završava file sa dvt. fbn. mbn. ili bin.?
koristiš li 1.5 verziju xs++?
i di si našo cid51 w610i?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Nabavio od frenda, otkud njemu ne znam. File je .cw61sw, vjerojatno bi ga trebalo preimenovat u neku normalnu ekstenziju, mada se xs++ 1.5 ne buni. Nakon malo švrljanja i propitkivanja po SE-NSE forumu, saznao sam da je ovaj moj problem zapravo bug sa cid51 telefonima u xs++-u 1.5 i da moram čekat fix odnosno novu verziju.
.cw61sw je cruiser flash file tako da vjerojatno nema od njega prevelike koristi... Kad bi ga se moglo pretvorit u nešto normalno...
ima ko main od k550i da mi uploada?
Koji ti treba? Imam negdje link na stranicu gdje ima hrpa mainova, mislim da ima i k550i cid52. Ako ti treba cid52 reci pa da prokopam...
EDIT: Evo naletio sam na link pa vidi jel ti paše:
http://www.iprotebe.cz/firmware-k550-r1jd001
Možda ćeš se morati registrirati, nisam siguran, ali sam siguran da je sve besplatno![]()
Zadnji uredio Shotif : 29-06-2007 u 20:02
gdje se to vidi?
Ako ne znaš gdje se to vidi onda se bolje nemoj igrati sa flashiranjem)
Bookmarks