A možda search?
proba sam s epromon ma dođe isti error u 237 bloku..
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Nisi nikako mogao sa epromom probati, eventualno sa EROM-om.
Ja sam slican problem jednom bio uspio rijesiti jedino sa UU (prije toga kupovinom kredita naravno).
ja sam prije 2 tjedna flashirao mobitel sve normalno al mi je rođak prije 2 dana skinio s sonyericsson.com neki update service i instalirao a mobitel.iza sam provao flashirat usao sam u xs++ konektirao me al kad sam uprio Start FSX i ostale opcije izbaci me i kaze
10:43:25| Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
10:43:25| Error: FSX failed.
10:43:25| FSX Shutdown!
10:43:27| Disconnected... Unplug the phone
10:43:28| Shutting down...
pomozite jel triba vratit stari software i kako to??
ko mi pomogne napravit cu mu web stranicu bez da treba plačat
daj malo bolje pojasni niš te ne razmem.
da ti možemo pomoći.
@frane17,
Obavezno procitaj pravila foruma (ili bar sticky obavijest), i prije otvaranja novih tema koristi pretrazivanje.
da instalirao sa SEUS i digo mi je cid na 53 . prije sam imao valjda cid52 jer tako imaju i ostali sony ericsson k550i .i sa cid52 sam mogo flashirat a kod cid 53 mi se pojavi ovo
oprosti stvarno nece se ponovit vise znam sva pravila (jer sam admin na 3 proevolution soccer foruma)al mi se zurilo!!stvarno mi je hitno ovo jer sam obecao bratu za rođendan a prekosutra mu je rođendan pomagajte plzz
Zadnji uredio ravilov : 24-05-2009 u 21:29
Kao sto kaze MASVA gore.
CID ti je dignut na 53, dakle vise ne mozes raditi ni sa XS++ ni sa SETool2Lite, jedino i iskljucivo sa Far+jdflasher.
Mozes i spustiti CID sa UU, ali to se placa...
jel mi mozes dat tutorial od Far+jdflasher.
daj link di da kupim toCode:Mozes i spustiti CID sa UU, ali to se placa...
Pogledaj sticky teme, ima vec vecina stvari objasnjena.
I koristi search!
Recimo, da si prije koristio pretrazivanje, vec bi unaprijed znao da SEUS dize CID na 53.
Za UU: http://www.topsony.com/forum/cmps_in...imate_unlocker
Za detalje - opet, potrazi i pregledaj postojece teme (stvarno, vec ima sve objasnjeno i raspravljeno). Posebno pogledaj teme iz superthreada.
evo provao sam s far-om imam CID53 i kad idem uplodati u far-u MAIN POJAVI MI SE EROR
http://img30.imageshack.us/img30/9453/bezimena.png
Mislim da flashas CID53 s CID52 firmware-om.
ne mora znacit mozda je los main i fs cid53
meni je radilo istu gresku na w350i cid53
babeck v0.8 pa provjerit main i fs
edit ispricavam se ipak je krivi firmware cid 52pise![]()
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
hvala prijatelji!!jos samo da mi neko da odgovarajuci firmware plzz
http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=757
registriraj se i skini cid 53 main fs i custom
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
oprostite nesto mi je internet zabloka pa nisam moga napisat da sam nasa...flashirao sam ga radi!!!!!!!hvala vam svima duznik sam vam.. ravilov tebi najvise ako ti triba napravit web sait javi mi ja cu ti ga napravit besplatno
Tko bi znao. Ja bi sumnjao na win7.
I sa vistom je u pocetku bilo problema. Pa ne ocekujete valjda da ce takav low-level softver automatski raditi na svemu sto se M$ sjeti izmislit?![]()
Based no this thread....
Koliko se isplati flash u 610? Mislim, vidim da zna biti problema, pa...
...nadam se da nije previše glupo pitanje...
//*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832
evo imam jedan problem kod flashiranja naime ja sam svoj mob vec flashira bez greske i formatirao sam komp prije nekoliko dana i sad sam skinio s intreneta far manager jdr i drivere i sad odem u far manager i idem se povezat drzim c i procita on uređaj i odjednom stvori se ovopomozite hitno
Bookmarks