stvarno mi niste jasni sa tim smart2go poluproizvodom , a imate Tom Tom vrhunsku navigaciju sa vrhunskim mapama , ali ok skidajte si vi maploadere .......
stvarno mi niste jasni sa tim smart2go poluproizvodom , a imate Tom Tom vrhunsku navigaciju sa vrhunskim mapama , ali ok skidajte si vi maploadere .......
pozz,mene zanima stvar, dve... imam smart2go i TomTom 520 Eastern Europe map v608, svaka cast tomtomu,al u gradu varazdinu postoji 5 ulica.....according to tomtom.. ima nova karta? ak ima(a vjerojatno ima) je neko usporedil sa smart2go kartom? kakva je pokrivenost? jer smart to go ima fakat sve,bar kaj se mojeg djela lijepe nase tice..
1. TT.Mobile.v6.02.S60v3
2. Najnovija Eastern_Europe_680_1466
Poland (51%), Czech (99%), Slovakia (40%), Hungary (47%), Lithuania (99%), Latvia (62%), Estonia (71%), Slovenia (42%) and Croatia (48%)
No major road of Western Europe
.....svi vlasnici N95 shvatite da se nećete iznavigirati sa tim SirfStar 2 ugradjenim GPS čipom jer je on jednostavno smeće.Kupite si vanjski prijemnik i uživajte...usput ćete uštedjeti bateriju koja je isto tako katastrofalna![]()
Pa šta bi ti htio sa tom verzijom karte koja je katastrofalna beta karta ??pozz,mene zanima stvar, dve... imam smart2go i TomTom 520 Eastern Europe map v608, svaka cast tomtomu,al u gradu varazdinu postoji 5 ulica.....according to tomtom.. ima nova karta? ak ima(a vjerojatno ima) je neko usporedil sa smart2go kartom? kakva je pokrivenost? jer smart to go ima fakat sve,bar kaj se mojeg djela lijepe nase tice..
Instaliraj si ovo gore na N80 pa se javi sa mišljenjem .Pozz.
Zadnji uredio symbianer : 10-08-2007 u 11:19
Postoji N6110 sa ugradjenom navi,Route66 i ugradjenim GPS recieverom.Kartu si downlodas.
Mislim da je tomtom bolji,v6.02 sa kartom v680.Sljaka od kuce do kuce,vrijedi za Zgb.Bok....
Skinem MAP LOADER 1.1 i spojim n95 preko USB-a istaliram MAP LOADER i pokrenem ga i pise mi-
No storage medimum detected.Connect your device to your computer via USB using data transfer mode or insert the memory card into a card reader and restart MAP LOADER.Remember that you need to use maps application at least once with your device or memory card before using Nokia Map Loader.Nokia Map Loader will not close.![]()
Sta Hoce???????
My mind on money,
Money on my mind.
moze li mi netko molim vas pomoci?![]()
My mind on money,
Money on my mind.
Ja imam N95 i odustao sam od tog zajebavanja sa GPS-om...kupit ću si lijepo onu eksternu jedinicu u HG šrotu za 800-injak kuna i biti na miru...![]()
vrhunska navigacija sa externim gpsom pa kupio sam n95 da imam gps na mobu i ja ga imam i radi bez greške!!!!
map loader----upload mapa kojih hoćete---ne zaboravite pod settings u maps staviti network usage OFF!!!!---i prva konekcija na satelit meni traje oko pola minute dok ne nađe satelit i onda sve šljaka....ja sam ga koristio od Zagreba do Zuricha i radi zakon!!!! a za sve ostale kako symbianer kaže tu je tom tom koji sam razmišljo staviti ali neću jel vidim da ne radi sa int.gpsom!!!
p.s. a ova sprdnja da ne radi u autu to je čista glupost radi super!!!! čak se spaja na satelit u vožnji od 120kmh---provjereno......
pozz
Bookmarks