= Citat = Izvorno postao ojpi Pregledaj post
A ne znam baš, mogao bi se baš dogoditi i kontraefekt. Tele2 je skupio prilično malo aktivnih korisnika iako ruše cijene na zbilja nevjerojatne cifre. Da mi je netko prije 2 godine rekao da će cijena biti 0,39kn prema svim mrežama rekao bi mu da je totalno skrenuo. Ne znam do kolko će ići to rušenje cijena, ali ako ni uz takve niske cijene tele2 ne skupi kritičnu masu korisnika ne znam kolko će im se isplatiti poslovati u hrvatskoj jer će dobiti dojam da hrvati nisu zainteresirani za jeftinije telefoniranje.

Hmmm, meni se cini da hrvati hoce sve usluge jeftino, a ne samo call i sms, mnogi (kao i ja) jednostavno mu ne treba 0,39 kn prema svim mrezama, vec im treba mobilni internet, mms, roaming, mobilno placanje, m-parking i ostale usluge, a to oni ne nude u TARIFICI, mislim da se vecina njih ne zeli vratiti u ono doba kad je samo sms i call postojao, hrvati zele ici naprijed

Neka neki operater ponudi sve te usluge za tu cijenu, i to bez obaveze 50 kn mjesecno pa da imas te blagodati,.. mislim da bi do toga moglo doci za te 2 godine,... da ne kazem da kad udje jos koji VMNO,... (slovenia ih ima 3 za sada)