ispo mi je i semogu ga upaliti, kad stisenm tipku za paljenje ekran se pali i gasi svake 2 sekunde i to biljela boja se pojavljuje,
jel ima kake nade za njega, nije dobio strasne ogrebotine
ispo mi je i semogu ga upaliti, kad stisenm tipku za paljenje ekran se pali i gasi svake 2 sekunde i to biljela boja se pojavljuje,
jel ima kake nade za njega, nije dobio strasne ogrebotine
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
odspojio ti se flat kabel , otvori mob i nadi kabel koji nije spojen na maticnu ili ekran => spoji ga
Zadnji uredio Most Wanted : 17-06-2007 u 11:20 Razlog: gramaticka greska
probaj sam otvorit mob,ak neznaš,odi na servis
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
jel mozete malo bolje objasniti di je taj konektor i jel to sigurno stvar u tme
Zadnji uredio imaticx : 17-06-2007 u 14:16
pa odnesi u servis ako imas garanciju, nisi ga trebao ni otvarat.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
i ima jos jedan problemcic, imo sam W800 soft na njemu a probo sam vratiti stari i nece !!!!!!!!!
isti problem sam i ja ima!!!!
i odnija sam na servis...otiša ti je skript...i nema šanse da ti ga uzmu ovi iz vipa/tmobila ako si ga flasha...
jbg...morat češ plačat...i to dosta
skini sa sek750 pl main r1bc002i fs vfe_3 r1bc002 i jos vipnet customization i preko SEUS-a ga upgradeaj...trebao bi onda dobiti one vodafone gluposti nazad(ako si ga tamo kupio)...j mislim da je slicna shema s t-mobileom
ma nema šanse da vrati...neče mu ga ni flashati...doći će do 90% i onda će prekinuti...i ugasit će ti se komp...isti istijani slučaj san ja ima...i eto...sad sve valja...iman sriće što mi stric radi sony ericssone
i koja je onda preporuka za juku_vk?
a vjerovatno da dade na servis obićni...nek nedaje u vipa ili tmobila...
pa mi je mobitel u školi...i nije se tija upaliti...blinka je ekran...nikako da se upali...ostavim cilu noć tako možda upali...kad ono neče...i lipo ja odnesem na popravam a oni meni da je to jer je skript otiša...a to ti se dogodi pri padu ili čestom ostvaranju maske...
Skript nije hardverski dio nego dio firmwarea.![]()
a ja neman balge stvarno...meni je stric popravija...
evo odno sam danas u trgovinu di sam kupio i uzeli su ga a sad cu viditi sta ce reci servis
javit cu
evo meni se dogodila slicna stvar samo sto ja imam k310 a ne k750.vidim da ovo nije bas stara tema pa da ne pokrecem novu ovdje cu napisati.imao sam oko 5 posto baterije(mozda i manje) i obavio sam jedan kratki poziv (dvadesetak sek) i onda mi se mob ugasio.i danas ujutro nakon sto sam ga "napunio"(nije mi se javio znak za punjenje) nece mi se upalit.mob mi je padao prije ali ne u zadnjih 12 sati i ne prije/poslije poziva.meni ekran ne blica vec je stalno crne boje(ugasen).da li mi se odspojio neki flat kabel ili mi mob vise ne prepoznaje punjac.hoce li mi priznat garanciju s obzirom da mi je mob ogreban(fizicka ostecenja).ako ne kolko bi me ispao popravak
Bookmarks